Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mondanátok őszinte véleményt...

Mondanátok őszinte véleményt az általam készített karkötőkről?

Figyelt kérdés

Tudom, nem mestermunkák, de a sajátjára az ember mindig egy kicsit másként tekint. Nagyon szeretem csinálni, de nem szeretném, hogy az legyen belőle, hogy én azt hiszem szépek, aztán meg mindenki levágja, hogy milyen amatőr.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

ui.: Ha tetszik valamelyik, akkor az melyik ?

2012. júl. 7. 20:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Egyes, négyes, ötös, nagyon bejön :D Szépen tudsz "szőni" gyöngyökkel. A legkevésbé a kettes tetszik, annak sem a színe, sem a formája nem jön be, de ízlések és pofonok. Nagyon ügyes vagy. Biztosan mindenki örül, aki kap egy ilyen sk. ajándékot. Akár eladásra is készíthetnéd!
2012. júl. 7. 20:39
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
szépen fűzök gyöngyöt,nem az én stílusom. De tetszik :D
2012. júl. 7. 20:41
 3/21 A kérdező kommentje:

Tudom, azt maradék gyöngyökből készítettem, hogy ne vesszék kárba.

A 4. a gyöngyszövés, a 3.,5. peyote.

Köszi a választ.

2012. júl. 7. 20:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán a második.. de egyén válogatja. Viszont nekem az ilyenek nagyon nem jönnek be. Régen se és most sem, úgyh soha sem hordanám, de így kinézetre szép.
2012. júl. 7. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
nekem a negyedik és az ötödik tetszik nagyon :) nagyon ügyes vagy!
2012. júl. 7. 21:06
 6/21 anonim ***** válasza:
Nekem leginkább az első tetszik.
2012. júl. 7. 21:07
 7/21 anonim ***** válasza:
Ha nem nézem hogy tetszenek-e az ilyesmik akkor nagyon jók!De amúgy ha fizetnének érte se hordanék ilyen karkötőket.
2012. júl. 7. 21:13
 8/21 anonim ***** válasza:

az első szép lenne nyakláncnak.

Mondjuk három darab, és onnan egy sima lánc.

2012. júl. 7. 21:50
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ! Nem gondoltam volna, hogy ennyi poztiív visszajelzést kapok :)

Igen, ez nem is rossz ötlet. Egy szettet szerenték belőle csinálni, mert az a kis kedvenckém.

2012. júl. 7. 21:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Bár nem az én stílusom,de nagyon jók szerintem.Örülnék ha tudnék ilyeneket csinálni:)
2012. júl. 7. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!