A szemem alatt álandóan sötét karikák vannak. Olyan mintha bemostak volna egyet. Hogy lehet ezt eltűntetni? Mert az alapozó jó megoldás, egy napra. Nekem kicsit hosszab távú megoldás kellene.
Sorstárs! :) Tegnap tettem fel majdnem ugyanezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Azért kiváncsi vagyok, jön-e még hasznos válasz.
Gyermekeim,megjött a hősötök.
A szem alatti sötét karikákat nem csak az álmatlanság okozhatja.Ha éber óráinkban túl sokat lógunk a neten(!)vagy a tévé képernyőjét bámuljuk és ha öröklött hajlamunk van a szem alatti karikák kialakulására,íme néhány ötlet:
Csavarjunk tüllkendőbe egy kevés,nyers reszelet burgonyát vagy egy zselet kivit.Tegyük a pakolást 15 percre a bőrre.Itassuk fel a nedvességet.
Kenjünk a bőrre K-vitaminos(fitonaidon)krémet(plasztikai sebészek is haszbnálják véraláfutás ellen)vagy peptid- és kinetin tartalmú terméket.
u
Lehet, hogy az a baj, h keveset iszol!! Vagy beteg a veséd..
Tudom hülyén hangzik, de...
Nekem is iszonyatosan undorító szinte már fekete karikák vannak a szemeim alatt.. Kicsi gyerek korom óta.. Anyám mindig pattogott, h mert nem iszok eleget.. Na 1x nagyon elegem lett belőle.. És megittam napi 2,5 L vizet.. És lássanak csodát 1 hét után elkezdtek halványulni a karikáim.. Szinte máár alig látszottak.. De nem tudtam folytatni, h ennyit iszok.. Vissza jöttek a karikák.. Utána elmentem ultrahangra és kiderült ciszta van a vesémbe.. Nem túl nagy de növekszik.. Szerintem emiatt is karikás a szemem!
Pár jó tanács: Ne stresszel, igyál nagyon nagyon sokat, aludj eleget és csináld meg a pakolásokat amiket elöttem leírtak!! Biztos siker! :)
egy-egy szelet uborkát tegyetek be kb 5 percre a fagyasztóba,majd tedd a szemedre olyan 15-20 precre,nekem bevált!!
Vagy sminklemosot(pecc)tegyétek bele tejbe picit csavard ki h ne nagyon csöpögjön és tedd a szemedre szintén 15-20percre!
jaj és e mellett aludj többet!:)
Nagy igaazságot mondott az előttem szóló,ugyanis vesebeteg vagyok én is és igencsak fekete táskák vannak a szemem alatt.Szóval azt tudom csak hozzáfűzni,hogy a jó smink csodákra képes....
én a jeges borogatást tudom még ajánlani-nagyon jó,felfrissíti az egész arcot és a fáradt szemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!