Őszintén, mennyi pénzért hordanátok ezt minden nap suliba?
2012. júl. 6. 21:04
12/15 anonim válasza:
nos könnyű a helyzetem rólam tudják hogy elvetemült vagyok és úgy tudok dolgokat előadnih ogy teljesen természetes lenne megmondanám hogy fizetnek érte mitotmén napi 1000et minimum és az annyi , elkezdené mindneki hordani
13/15 anonim válasza:
Csak egy kis vacak gyűrű? a cím alapján azt hittem, hogy egy wc deszkát kellene a hátunkra kötni. :)
Bár én már nem vagyok sulis, lehet ezért nem is tulajdonítok már olyan nagy jelentőséget ezeknek az apróságoknak. szóval ha fizetnek érte, én még az operabálba is felveszem. :))
Egyik hozzászóló írta hogy 3 hónapig ő lenne a téma. Egy hülye kis gyűrű miatt? hát ez elég szánalmas, nagyon unatkoznak a "mai fiatalok"
nem mintha én olyan öreg lennék :)
Meg aki a buszra már nem venné fel. Hát ki nézi a másik gyűrűjét a buszon? na majd ha dolgoztok nem lesz rá energiátok. :)) Ez aranyos kérdés volt.
25/N
14/15 anonim válasza:
napi 100-200 ft. Justin Bieber nem épp a szívem csücske, de egy kis pénz mindig jól jön, és sok kicsi sokra megy... Egyébként, nagyon sokan szeretik, és sokan csak azért fújoznak, mert egy menőbb ember nem kedveli, akkor neki sem szabad.
15/15 anonim válasza:
Én GYŰLÖLÖM Justint, jó pénzért is max egy hétig hordanám. De akinek tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!