Őszintén, mennyi pénzért hordanátok ezt minden nap suliba?
2012. júl. 6. 21:04
1/15 anonim válasza:
nem járok már iskolába,de alapjáraton havi mondjuk 100 ezer ft-ért,ez a minimum, már mindennap viselném:) De ha valaki többet ajánl nem mondok nemet:D
2/15 anonim válasza:
10.000/nap de csak suliban,utcán buszon stb nem.
3/15 anonim válasza:
Napi ezer forintért is :D Undorító a gyűrű, és a srác is, de egy kis mellékes nem jönne rosszul
5/15 anonim válasza:
Nekem is elég lenne 1000 Ft... :D És én sem kedvelem Justint, de napi 1000 Forintot bőven megér!
6/15 anonim válasza:
ugyanazt írnám, amit kvittagirl.
8/15 anonim válasza:
heti 20.000-ért, mert utálom a gyereket :D
9/15 anonim válasza:
Simán hordanám. Én is utálom Justint, de manapság nagy divat lett őt utálni. Legalább csúnyán néznének rám az emberek. Nehéz dolog manapság lázadónak lenni, mert már senki nem botránkozik meg semmin. Ez az undorító gyűrű talán megtenné a hatását.
10/15 anonim válasza:
Semmi pénzért nem venném fel :D Ha mégis, utána hiába mondanám, hogy pénzt kaptam érte, úgyse hinnék el és én lennék a téma vagy 3 hónapig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!