Tragus piercing mellett piros hólyagszerű dudor. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Eléggé zavaró, mert azon az oldalon szoktam aludni és most nem megy, mert ez a kis dudor elég érzékeny.
Nem hólyag, nem kinyomható, hanem kemény, és egyre nő.
Kb. 3 hónapja szúrattam, és eddig semmi probléma nem volt vele.
Mi ez és hogyan lehet eltüntetni?
2012. júl. 1. 20:04
11/17 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi! :)
2012. júl. 3. 18:51
12/17 anonim válasza:
Voltam bőrgyógyásznál semmit nem adott rá nekem , és még azt is elkezdte mondani hogy a piercingektől még senki nem lett szebb hát mondom kösz . 2.voltam :)
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, hogyne. :) Eltelt már azóta egy kis idő. Már tele vannak szúrva a füleim és rutint szereztem a piercingek kezelésében is. :)
2013. nov. 22. 15:40
15/17 anonim válasza:
sziasztok! most velem is ugyan ez a helyzet. tegnap óta kenem betadinnal de én kivettem a piercinget. sztetek visszategyem? merrt itt olvastam h azt írjátok h benne kell hagyni. de akkor nem fertőtleníti ki rendesen nem? kérlek írjatok! köszönöm!
16/17 anonim válasza:
Ne vedd ki, mert akkor összenő a luk, lehet, hogy már most sem tudod visszatenni.
17/17 Ivett0601 válasza:
Sziasztok! Nekem is ugyanez a problémám, tetrannal szoktam kezelni el is múlik, de kb. havonta újra előjön. És minden hónapban kezdődik elölről... Nektek nem szokott újra előjönni? Mit tegyek? Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!