Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon vékonyaknak is jóláll...

Nagyon vékonyaknak is jóláll a köldök piercing?

Figyelt kérdés

15 vagyok és nagyon vékony. :OOO

már lehetne aztmondani h sovány.. nem vagyok anorexiás, egyszerűen ilyen az alkatom.

38 kg vagyok egyébként :SS :)

Szerintetek jól állna a NAGYON vékonyaknak is a piercing?

attól félek h majd kiszakad, mert h nincs mibe beleszúrni. vagy ettől ne parázzak?

2012. jún. 29. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkin ocsmány. A husiknak azért a soványaknak azért... Hülyeség felejtsd el.
2012. jún. 30. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:
jesszus milyen magaas vagy? :O
2012. jún. 30. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy hogy nincs mire beleszúrni? A bőröd tartja, nem zsírba/húsba rakják:). A kilökődés meg egyénfüggő.

Jól állhat, de nem tudom, hogy nézel ki.

2012. jún. 30. 13:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Nyugii (:

Magasnak nem vagyok magas. kb. 160 centi vagyok (:

csaak nagyon vékony. :SS

2012. jún. 30. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Hízz vagy 10 kilót különben a férfiak sosem akarnak majd megkapni csak a kisfiúk. A férfiak azt szeretik ha egy picit telt a nő, mert a nagyon vékonyakat nem merik megd*gni mert félnek, hogy széttörik őket.
2012. júl. 11. 12:54
 6/7 anonim válasza:
Én is pont ugyanilyen magas, és vékony vagyok.....:( Szoktak vele bántani, de ha egyszer nem értik meg hogy nem vagyok anorexiás....Rengeteget eszem, sztem többet is mint kellene...Téged nem bántanak? Amúgy szerintem, csináld azt, ami neked jó, biztosan jól fog állni, ha jól érzed magad!! ;) 15/L
2012. nov. 27. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Régen nagyon sokat bántottak ez miatt, de most hogy feljöttem középsuliba és új barátaim lettek egyáltalán nem bántanak. Néha tesznek megjegyzést, hogy mittomén ezt+azt nem merik rajtam kipróbálni, mert félnek, hogy eltörök, de csak ennyi.. bevallom azért ez is rosszul esik, de tudják ők is, ezért nem is nagyon bántanak ezzel, meg nemis olyanok, tehát tudják mit illik meg mit nem..

egyébként én is nagyon sokat eszek és mégsem hízok:/

nagyon sok vékony imserősöm volt.. de megjött nekik és híztak..hát nekem most jött meg kb. 2 hete..:S úgyhogy most várom hátha történik valami.. meg elgondolkodtam azon h lehet sportolnom kéne h legyen valami izmom.. mert azis számít azért..:)

2013. jan. 28. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!