Nagyon vékonyaknak is jóláll a köldök piercing?
15 vagyok és nagyon vékony. :OOO
már lehetne aztmondani h sovány.. nem vagyok anorexiás, egyszerűen ilyen az alkatom.
38 kg vagyok egyébként :SS :)
Szerintetek jól állna a NAGYON vékonyaknak is a piercing?
attól félek h majd kiszakad, mert h nincs mibe beleszúrni. vagy ettől ne parázzak?
Hogy hogy nincs mire beleszúrni? A bőröd tartja, nem zsírba/húsba rakják:). A kilökődés meg egyénfüggő.
Jól állhat, de nem tudom, hogy nézel ki.
Nyugii (:
Magasnak nem vagyok magas. kb. 160 centi vagyok (:
csaak nagyon vékony. :SS
Régen nagyon sokat bántottak ez miatt, de most hogy feljöttem középsuliba és új barátaim lettek egyáltalán nem bántanak. Néha tesznek megjegyzést, hogy mittomén ezt+azt nem merik rajtam kipróbálni, mert félnek, hogy eltörök, de csak ennyi.. bevallom azért ez is rosszul esik, de tudják ők is, ezért nem is nagyon bántanak ezzel, meg nemis olyanok, tehát tudják mit illik meg mit nem..
egyébként én is nagyon sokat eszek és mégsem hízok:/
nagyon sok vékony imserősöm volt.. de megjött nekik és híztak..hát nekem most jött meg kb. 2 hete..:S úgyhogy most várom hátha történik valami.. meg elgondolkodtam azon h lehet sportolnom kéne h legyen valami izmom.. mert azis számít azért..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!