Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz, ha tini lány létemre...

Gáz, ha tini lány létemre soha nem szoktam sminkelni? (még alapozó se, szememet sem húzom ki, tényleg semmit)

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 12:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki!

Én is gimnáziumba járok és sosem sminkelem magam,esetleg különleges alkalmakkor,de akkor is csak spirál és színezett ajakápoló,semmi több.

Mindig kiröhögnek miatta,hogy nem sminkelek,de én így érzem jól magam.

Inkább légy büszke,hogy nem smink nélkül is nyugodtan jársz bárhová,a lányok többsége (legalábbis a környezetemben) ki sem mer menni a szobájából 10 kiló vakolat nélkül....

A körmömet szoktam festeni,de többnyire csak átlátszóra vagy nagyon halvány,kevésbé feltűnő színekre,azt is csak azért,hogy ne töredezzen annyira :))

2012. júl. 5. 19:03
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem gáz :) 16 éves vagyok, és eddig csak nagyon ritkán sminkeltem(körömfestés,szájfény) de emiatt sokszor gúnyoltak, és én sem éreztem így jól magam, mert nem tudtam, időközben nyáron megtanultam és lassan beszereztem 1-2 sminket

most van itthon szempillaspirál,szemceruza,2 tus,szájfény,10 körömlakk(ez már régóta gyűjtöm :] )

szerintem egy gyenge smink, nem árt ;) és testápolóval le lehet mosni,

jaa azt elfelejtettem, hogy alapozót soha nem szeretttem :S

2012. aug. 13. 14:32
 33/33 anonim ***** válasza:

06-30 10:34 (20-as)

Nem akarok kötözködni, de a jó sminknek pont, hogy nem az a lényege, hogy elrejtse az arcot hanem, hogy kiemelje, ami szép. Amire te gondolsz az a vakolat.

Kérdező:

Nem, nem gáz.

2012. aug. 13. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!