Gáz, ha tini lány létemre soha nem szoktam sminkelni? (még alapozó se, szememet sem húzom ki, tényleg semmit)
Csak azt gondolod, hogy a többiek "tudnak" sminkelni!
45 vagyok, nem szoktam sminkelni, csak egy kis pirosítót használok, mert nagyon sápadt vagyok. Nem tökéletes a bőröm, de szerintem alapozóval sem lesz az, csak feltűnőbb. 30 évesnek szoktak nézni.
A semmi, vagy alig smink jobban kiemeli a szépséget, mint az ha túlzásba viszik.
Sajnos amit látok az utcán, néha nagyon ledöbbent, a fiatal lányok gyakran annyi festéket kennek magukra, visszafelé sül el, kiélt, több tíz évvel idősebb, hadd ne mondjam milyen nőknek néznek ki.
Többször előfordult, hogy azt hittem velem egy idős, aztán kiderült, hogy a fele. Ez égés.
Szerintem ez a te döntésed, hogy sminkeled-e vagy sem magad.
Én sminkelem magam , de az ismerőseim szerint nincs rá szükségem , mert smink nélkül is ugyan olyan jól nézek ki mint sminkkel.Volt akinek smink nélkül még jóbban is tetszettem. Tehát ez a te döntésed, ha sminkel érzed jóbban magad akkor csináld, ha meg anélkül akkor ne sminkeld magad.
Ne törődj mások véleményével, érezd jól magad a saját bőrödben és ne hagyd , hogy bárki is befolyásoljon abban , hogy ciki-e vagy sem...
Válaszd azt ami neked jóbban áll és légy önmagad.
"Az aki szép, az reggel is szép,
amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy,"
Szerintem később se sminkeld magad. Jobban tetszik az a lány aki magát mutatja és nem egy maszkot.
Köszi a válaszokat!:)
És a 19-esnek üzenem, hogy nem csak az a gond, hogy nem tudok sminkelni. Tudom, hogy a normál minőségű sminkcuccok is vagyonokba kerülnek. Arról nem is beszélve, hogy ha nem mindig ugyanazt a sminket akarom csinálni, akkor kell szájfényből, rúzsból, szemfestékből stb több féle is, és erre nekem sajnos nincs pénzem.
Én 16 éves vagyok és életemben nem volt rajtam semmi smink. (szájfény, szemkihúzás még körömlakk sem)
Én személy szerint nagyon nem bírom az ilyeneket.
És szerintem pedig az a gáz, ha valaki össze vissza sminkeli magát.
Ki lehet bírni egy-két pattanást, minthogy egy maszkkal futkossak a fejemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!