Gáz, ha tini lány létemre soha nem szoktam sminkelni? (még alapozó se, szememet sem húzom ki, tényleg semmit)
Én sem szoktam sminkelni, próbáltam már, engem zavart, s letöröltem, a húgom esküvőjére is ki voltam sminkelne, mondanom sem kell, hogy le is mostam, olyan mintha nem én lettem volna. Én egyszerűen nem birom magamon elviselni.
Ja és 35 éves vagyok
35/N
A smink nélküliség ugyanolyan jó, mint a sminkelés. A smink nélkül beolvadsz azonban, míg a smink harci színt jelent. :D
Próbáld ki, és nézd meg hogy jobb, mielőtt elkezdenél bármit, lemondani róla egy téves dolog.
Utolsó előtti: Nem vagyok 12 éves, gimnáziumba járok.
Egyébként még arra lennék kíváncsi, hogy ezzel más korombeliek is így vannak? Mert a lányok többsége, akiket látok, velem ellentétben tud sminkelni...:S
Hát sztem alap dolog hogy egy lány tudjon sminkelni.... Nem muszáj alkalmazni nem kell az erős smink se de azért... Vannak akiknek még csak gyakorolniuk se kell máris megy, é is pl, ha látok egy jó sminket tüzetesebben megnézem lementem a képet, kipróbálom ha nekem is jól áll akkor minden jó :D Ez ilyen adottság szerű a lányoknál... De milyen gáz lenne már képzeljétek el, lenne egy lányod mondjuk 5 éves (azok szeretnek sminkelni) megkéri hogy sminkeld ki te meg azt mondod "nem én nem tudok sminkelni"
o.O??? Vagy pl ronda vki és nem tudja kifesteni magát... mert mint ahogy láttam azt írtad "azért nem festem magam mert nem tudok" amiről azt feltételezzük hogy amúgy kéne...
Kedves 19-es! Te vagy a lányok-réme pasi, vagy a pasik-réme buta liba vagy.
Hol a fenében ciki szerinted egy 5 éves kislány előtt, hogy az anyja nem tudja kisminkelni? Nála nincsenek még ilyen trendi társadalmi szarságok, hogy "ciki", meg ilyesmik.
Az a gyerek még nincsen agyonszennyezve a sok reklámmal, meg az olyan idiótákkal, mint te.
Abban egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy a sminktől nem lesz senki jobb, vagy rosszabb, azonban szerintem minden csaj defektes, aki keni magát, és mázzal a képén éli mindennapjait.
Első együtt töltött éjszaka után ha nem kelsz fel időben a korai sminkeléshez, akkor lehet jön a szakítás. (van mire fogni.)
A pasik sem és a csajok sem szeretik a zsákbamacskát.
Fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy; add is önmagad, és akkor esetleg olyan embert találsz magad mellé, aki nem azért szeret veled lenni, mert nem látja az arcodat, hanem önnön szépségedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!