Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz, ha tini lány létemre...

Gáz, ha tini lány létemre soha nem szoktam sminkelni? (még alapozó se, szememet sem húzom ki, tényleg semmit)

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 12:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Uh.. irigyellek. Szeretnék én is elégedett lenni magammal smink nélküll, sajnos csak néha van , hogy nem használom. Egyáltalán nem gáz. Sőt!
2012. jún. 25. 23:54
 12/33 anonim válasza:

Én sem szoktam sminkelni, próbáltam már, engem zavart, s letöröltem, a húgom esküvőjére is ki voltam sminkelne, mondanom sem kell, hogy le is mostam, olyan mintha nem én lettem volna. Én egyszerűen nem birom magamon elviselni.

Ja és 35 éves vagyok

35/N

2012. jún. 26. 07:41
 13/33 viktor123456 ***** válasza:

A smink nélküliség ugyanolyan jó, mint a sminkelés. A smink nélkül beolvadsz azonban, míg a smink harci színt jelent. :D

Próbáld ki, és nézd meg hogy jobb, mielőtt elkezdenél bármit, lemondani róla egy téves dolog.

2012. jún. 26. 11:21
 14/33 anonim ***** válasza:
12 évesen én se csináltam.
2012. jún. 26. 12:32
 15/33 anonim ***** válasza:
Nézd nem akarlak megbántani, de ez kb a 100. ilyen kérdés ezen az oldalon és itt is csak ugyanazt a választ lehet írni, hogy NEM, NEM GÁZ! Csak egy újabb alkalom, hogy lehordják a sminkelő kamaszokat, mondván tönkre teszik a bőrüket, mintha bármi közük is lenne hozzá. Ez a Te tested, a Te arcod, a TE döntésed, ha sminkelni akarsz, akkor fogsz, ha nem akkor így marad. Senkinek semmi beleszólása a dologba, akik ezért cikiznek, csak kötözködni akarnak, valójában tök mindegy nekik, hogy mi van az arcodon. Szóval nyugodj meg, rengeteg lány és nő nem festi magát, de ettől még nem lesznek jobbak a többinél, igaz rosszabbak se.
2012. jún. 26. 21:51
 16/33 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Nem vagyok 12 éves, gimnáziumba járok.

Egyébként még arra lennék kíváncsi, hogy ezzel más korombeliek is így vannak? Mert a lányok többsége, akiket látok, velem ellentétben tud sminkelni...:S

2012. jún. 27. 11:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én a 20 éves válaszoló vagyok, és én sem tudok sminkelni:D A kézügyességem jó, mert művészetibe akartam eredetileg is menni, jól rajzolok, de ez a sminkelősdi nem megy, pedig próbálkoztam már:/
2012. jún. 27. 11:28
 18/33 Icsiro válasza:
100%
A smink nélküli arc (még akkor is, ha van kevés bőrhiba) lényegesen szebb, mint a sminkelt "álarc". Légy büszke rá, hogy te nem követed ezt a buta divatot.
2012. jún. 29. 14:22
 19/33 anonim válasza:
0%

Hát sztem alap dolog hogy egy lány tudjon sminkelni.... Nem muszáj alkalmazni nem kell az erős smink se de azért... Vannak akiknek még csak gyakorolniuk se kell máris megy, é is pl, ha látok egy jó sminket tüzetesebben megnézem lementem a képet, kipróbálom ha nekem is jól áll akkor minden jó :D Ez ilyen adottság szerű a lányoknál... De milyen gáz lenne már képzeljétek el, lenne egy lányod mondjuk 5 éves (azok szeretnek sminkelni) megkéri hogy sminkeld ki te meg azt mondod "nem én nem tudok sminkelni"

o.O??? Vagy pl ronda vki és nem tudja kifesteni magát... mert mint ahogy láttam azt írtad "azért nem festem magam mert nem tudok" amiről azt feltételezzük hogy amúgy kéne...

2012. jún. 29. 16:02
 20/33 Titokgazda ***** válasza:
100%

Kedves 19-es! Te vagy a lányok-réme pasi, vagy a pasik-réme buta liba vagy.

Hol a fenében ciki szerinted egy 5 éves kislány előtt, hogy az anyja nem tudja kisminkelni? Nála nincsenek még ilyen trendi társadalmi szarságok, hogy "ciki", meg ilyesmik.

Az a gyerek még nincsen agyonszennyezve a sok reklámmal, meg az olyan idiótákkal, mint te.

Abban egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy a sminktől nem lesz senki jobb, vagy rosszabb, azonban szerintem minden csaj defektes, aki keni magát, és mázzal a képén éli mindennapjait.

Első együtt töltött éjszaka után ha nem kelsz fel időben a korai sminkeléshez, akkor lehet jön a szakítás. (van mire fogni.)

A pasik sem és a csajok sem szeretik a zsákbamacskát.

Fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy; add is önmagad, és akkor esetleg olyan embert találsz magad mellé, aki nem azért szeret veled lenni, mert nem látja az arcodat, hanem önnön szépségedért!

2012. jún. 30. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!