Milyen színű körömlakkokat vegyek?
Nem szeretnék sokat venni, maximum 4-5 színt, mert az a pár ami volt, beszáradt.
Túl élénk színeket nem szívesen hordok, ami szerintem koromnál fogva nem meglepő.
Ruhából van mindenféle szín, tehát ahhoz nem tudom mérni, illetve színekben (tudom, szóismétlés) nem vagyok annyira "lányos" típus.
(alapozó lakkom lesz az avontól, az körömmatricához megfelel?)
11/l
hígítani körömlakkhígítóval ajánlott
TIZENEGY!!!! évesen meg ne fesd a körmöd, mert az viszont nem ajánlott (max ha törik, akkor színtelen erősítőlakk)
van spéci körömlakkhígító, ha vazelinnel bekened a lakk oldalát azt a csavaros részt akkor könynebben rá tudod tekerni a kuapakját és nem szárad be.
szerintem vmilyen halvány rózsaszínt vegyél, az élénk színeket kerüld !
Köszönöm.
Régebben is festettem, nem volt semmi baja, sőt nagyon erős körmöm van, meg ugye itt a nyár, mégiscsak más mintha iskolába festeném ki.
(egyébként tudom hogy nem számít, de sok osztálytársam is festi, bár nem ezért akarom én is)
Igen, nagyon visszafogott színeket használj!
Én használok élénkeket, de csak itthon :D Kvázi szórakozásból. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!