Milyen karkötőt vegyek? Sportos,180 centi magas 25 éves pasi vagyok.
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 14:55
3/9 A Tengerész válasza:
Szerintem semmilyet. Ha valóban "férfi" vagy nem hordasz semmilyen ékszert.
4/9 A Tengerész válasza:
Ja...most látom, hogy "pasi" vagy. Akkor meg tökmindegy.
5/9 anonim válasza:
Tengerész, a fériak miért ne hordhatnának ékszert? szerinted az ilyen nagyon vastag arany nyaklánc vagy karkötő az női viselet?. Persze a piercing az más az szerintem még nőknek se áll jól. Az ő döntése ne kritizáld.
Kérdezőnek, olyat válassz ami neked tetszik
vagy akár te is készithetsz: [link]
6/9 anonim válasza:
szerintem olyat kéne ami elsőre megtetszik NEKED!!!!amire mindig visszatér a tekinteted!!!Ha magadnak akarod akkor ne mástól kérdezd!!!
7/9 anonim válasza:
egyik ismerősömnek van egy nagyon király karkötője. egy sima, kb. 3 cm széles, barna bőr "szíj". nincs rajta semmi dísz, viszont iszonyat jól néz ki. egyszerű, de nagyszerű ;)
8/9 anonim válasza:
Inkább egy órát: praktikus, hasznos és szép is ...Denisz
9/9 anonim válasza:
Te semmilyet!
Vegyen neked a barátod, a Béla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!