Egy rúzs mennyi ideig elég? Napi használat mellett kb milyen hamar fogy el? 1-2 rétegbe felkenve.
Hat nekem se ment el az eszem. Ha semmi baja nem dobom ki 6 honqp utqn. Vwn ruzsom, qmi mar egy eves es az smmi baja.
Dobja ki, qkineo sok a penze.
Hat nekem se ment el az eszem. Ha semmi baja nem dobom ki 6 honqp utqn. Vwn ruzsom, qmi mar egy eves es az smmi baja.
Dobja ki, qkineo sok a penze.
Es ha kicsit utananeznel okoskodas nelkul akkor azt is latnad, hogy altalaban a tegelyen nem 3-6 honao van irva, hanem 30...
Tehat akkor valaki tudna a kerdesre valaszolni?:)
Én nem okoskodom kedves kérdező. Én magam csinálom a rúzsaim s a sminkjeim, a legalapabb összetevőkből, pigmentekből, mica-kból éstb... plusz sminkes is vagyok és tudom miről beszélek. Az a rúzs minden nap a szádhoz ér, ahol jobb esetben is több miliárd baktérium hemzseg (közvetlen evés után 1 miliárd/fog baci van csak a szádban), ami rákerül a rúzsra és ott még tovább bomlik, mivel a rúzsokban méhviasz van, ami szerves anyag. Ha megszaglászol egy olyan rúzst, aminek natúr illata van, nem mindenféle eper baromság, akkor 6 hónap után biztos érezni a szagán, hogy olyan dohos. És akkor ezek után még csak annyi, hogy a szádról a rúzs kb. 50%-ka a gyomrodba kerül, így vagy úgy...
De te tudod. Legalább szerezz be egy kis tiszta alkoholt, tedd egy ilyen fújósüvegbe és minden használat után fújd le a rúzst. Mi is így csináljuk, ha gyorsan kell rúzsozni egymás után (pl. divatbemutatón a sok modellt).
Ja és az meg, hogy mi van a tégelyre írva, csak marketing fogás.
Nem kell a legdrágább rúzsokat megvenni, ha az ember tudja hogy kell használni, akkor egy olcsóbb márkájú is megfelel, mivel a rúzsoknak az áruk a méhviaszon múlik nem a pigmenteken, így egy olcsóbb rúzsban ugyanannyi szín van, csak kevesebb méh viasz, így nem "ragad" olyan jól, de egy kis praktikával bármilyen rúzst el lehet hordani akár egész ap is.
Ennyi erobol az utcara se menjunk ki, mert ott is tele van minden bacivap..ne fogjuk meg a buszon a kapaszkodot se... Kicsit mar nevetseges ez a kozmetikai higenia tulzas. Nem mondom, hogy nincs alapja...de nem egy ruzsom van nekem se...mert amilyen szinvalasztek va nehez megallni egy ket db mellett. Azokat meg lehetetlen olyqn kis ison belul elhasznalni, na meg kinek lenne szive kidobni fel ev alatt, amikor van olyan ruzs is, amit ez ido alatt 5* hasznalok...
Tehat meg mindig a kerdesre erdekelne a valasz, mivel nem errol kertem velemenyt/valaszt.
Hát ennyi erővel akkor nyalogasd a buszon a kapaszkodókat, ha már ilyen jó példát írtál :D De nem csak a bacik miatt veszélyes egy lejárt rúzs. Ezek durva kémiai anyagok, amik idővel átalakulnak, olvasd el, mik az összetevők és nézz utánuk a neten.
Nekem aztán oly' mindegy, hogy te mennyire tartod tisztán az arcodat, de majd ha 30 évesen úgy fogsz kinézni, mint egy 70 éves nagyi, akkor ne panaszkodj :)
A kérdésedre a válasz: több évig is kitart, és nem érdemes belőle feltankolni, mert lehet egy darab nem, de 2 db biztos kitart a csomagoláson feltüntetett 30 hónapig és akkor a többit már a csomagolás szerint is el lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!