21 éves lány vagyok, jó ideje sminkelek már, benne van a kezemben a "gyakorlat":). Nem vittem sose túlzásba, de most kipróbálnám a piros rúzst. Az árnyalat már meg van, kézhez is kaptam...de nem tudom nem-e fognak rám furán nézni az emberek. Szeretném hétköznapokra is használni, itthon is és a párom is azt mondja jól áll, mert szép fehérek a fogaim, szép íve van a számnak is (nem nagy de nem is vékony).
Mit gondolnak a piros rúzsról az emberek? A férfiaknak ez taszító? Férre értés ne essék nem akarok én pasizni...de azért jól esik az embernek ha megdícsérik néha:)
Esetleg egyéb tippek is jól jönnének a viseléséhez, mind öltözködésben mind viselkedésben:)
A piros rúzs feltűnő, kihívó. Erre jöhetnek beszólások, de nem jellemző. Fiatal arcon, pl. piros felsővel hathat üdének, feketével dívás, kihívó, de ha túl erős, és kicsit is rossz az öltözékhez, akkor közönséges. Szerintem egyébként bátran;-)
2012. márc. 10. 21:04
2/11 anonim válasza:
Tudni kell viselni. Én fehér inges, sötét kiskosztümös viselethez tudom elképzelni, ellenkező esetben közönséges és útszéli hatást kelt.
2012. márc. 10. 21:25
3/11 anonim válasza:
én is használom, és nincs olcsó kinézete, csak ne legyen agyon szájfényezve.
2012. márc. 10. 22:11
4/11 anonim válasza:
Egy szolidabb szemsminkkel nagyon jól néz ki, főleg ha még barna is a bőröd.:)
2012. márc. 11. 12:45
5/11 anonim válasza:
Ha két rétegben viszed fel sokkal szebb és tartósabb lesz: rúzsozás, utána papírzsepivel a felesleg felitatása és megint rúzsozás. :)
2012. márc. 11. 21:19
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Jöhetnek még, jó olvasgatni:)
Szerintem, ha megvan a megfelelő árnyalat, van önbizalmad hozzá, tudod használni és nem pölö faluban élsz, akkor simán mehet.
De pirossal én például nem hordanám, inkább fehérrel, barnával.
2012. márc. 13. 18:42
8/11 anonim válasza:
Imádom a piros rúzst!:D De akkor néz ki nagyon jól ha a nőn sötétebb ruha van..
2012. márc. 14. 19:11
9/11 anonim válasza:
Nyugodtan használd.Nagyon divatos most.Fekete-fehér öltözékkel nagyon ütős lenne,egy visszafogottabb szem sminkel.
2012. márc. 14. 19:47
10/11 anonim válasza:
Tudni kell viselni, keves emvernej all jol.. De ha szep a szad meg feherek a fogaid, bar a piros ruzs meg jobban kieneli a feherseget akkor batran. En is neha agyalok rajta h mit szolnak majd masok....de aht istenem..akinek jol all viselje batran.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!