Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Hány db, milyen...

Lányok! Hány db, milyen színű, és milyen márkájú körömlakkotok van? Melyik a kedvenc márkátok, és miért?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:

kb 80 db és különböző márkák és színek,persze árnyalatba sok hasonló van.

ami legjobban bejött az az essence,hiába olcsó de jó is :) meg a max factor de az túl drága,2 van csak belőle:)

2012. jún. 17. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Az Essence az tényleg jó. :) Én a Catrice-t szeretem még, meg a Miss Sporty is elmegy. Most próbálgatok egy eddig nem ismert márkát, Flormar Pretty a neve.
2012. jún. 17. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát..nincs túl sok, kb 15-20 db, 3 fekete, piros, kék különböző árnyalatai, lila, zöld, sárga, rózsaszín, és egyéb. A kedvencem a Moyra, mert nem kopik olyan hamar le, és olcsó.

16/L

2012. jún. 17. 21:28
 4/7 TijuMK ***** válasza:

hú elég sok kb 60-70 mindenféle árnyalat kivéve a barnát mert az most épp kifogyott amúgy az is szokott lenni. Márkából az Yves Rocher-től a 100forintos no name-ig minden.

Kedvenc márkám az Astor és tőle is a purple dream az a szín valami gyönyörű nagyon szeretem, tartós is. Szeretem még az Avon lakkokat is mert azok is intenzívek és tartósak. A Catrice-t én nem szeretem túl vastag az ecsete és nem tudom szépen kifesteni a körmöm magamtól sose vennék, barátnőmtől kaptam. Az Yves Rocher meg egy kalap khm... semmi színe csak csillog azt is kaptam a barátomtól, szegény nem ért a lakkokhoz :)

2012. jún. 17. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Amit használok: Átlátszó; fekete; csillogós fekete; csillogós ezüst; bőrszínű. Van még sok, különféle rózsaszínek, barnák, de azokat nem használom.

Olcsó körömlakkok, fodrászkellékesben vettem őket. Az átlátszó és a fekete Moyra. Átlátszóban jó, egy vagy két rétegben alig akar lejönni a körmömről. Úgyhogy most egy darabig ez lesz. Annyira nem érdekel a körmöm, hogy nagyobb összeget áldozzak rá. :D

2012. jún. 18. 04:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem úgy 100db-van és ezen belül minden színű amit csak el tudsz képzelni(kivéve neon) a kedvencem a repedezős körömlakk és legjobban a s-he, mert a szinte a legvilágosabb szinekkel is elég ha 1X megyekát vele a körmömön úgy is olyan mintha 3X átmentem volna rajta(de ezen kívül minden féle körömlak-márkás körömlakkom van-szinte az összes féléból).
2012. jún. 18. 15:37
 7/7 anonim válasza:
Nekem kb 40 db van és minden fajta de legjobban a Moyra-t,Kallos-t szeretem :)
2012. jún. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!