más a túlsok utcára,más a túlsok bulira,más a túlsok munkahelyre. Ez változó,hova mi illik! Pl munkahelynél is változó mert egy pultos és egy hivatali irodavezetőnek is más,érted?
Szóval tág fogalom a kérdésed:)
Amikor már túl erőltetettnek látszik vagy élénk, túl kirívó, túl erős.
Ha az utcait vesszük az átlagnak, akkor iskolába kicsit halványabban, munkahelyre hasonlóan, bulira pedig kicsit erősebben.
Hát nem feltétlen a színeknél van a baj, ha túl sokról beszélünk. Én suliba is mentem már élénk rúzzsal a számon, de tudom viselni így egyáltalán nem gáz.:)
Amúgy számomra azt jelenti a túl sok, ha a szem is elég erőteljesen ki van festve meg a száj is...mellette a pirosító is elég élénk....:// na az már túl sok.
De egy kis természetes pírt adó pirosító, vmi szempillaspirál estleg kis szemhéjfesték (pl barna, de ilyen natúr jellegűen) meg egy élénkebb rúzs nem tartozik a to much kategóriába:) én azokat szeretem főleg.:)
[link] ez már nem vmi előnyös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!