Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi számít túl sok sminknek?

Mi számít túl sok sminknek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

más a túlsok utcára,más a túlsok bulira,más a túlsok munkahelyre. Ez változó,hova mi illik! Pl munkahelynél is változó mert egy pultos és egy hivatali irodavezetőnek is más,érted?

Szóval tág fogalom a kérdésed:)

2012. jún. 14. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van. Utcára és suliba gondoltam. :)
2012. jún. 14. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor már túl erőltetettnek látszik vagy élénk, túl kirívó, túl erős.

Ha az utcait vesszük az átlagnak, akkor iskolába kicsit halványabban, munkahelyre hasonlóan, bulira pedig kicsit erősebben.

2012. jún. 15. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nem feltétlen a színeknél van a baj, ha túl sokról beszélünk. Én suliba is mentem már élénk rúzzsal a számon, de tudom viselni így egyáltalán nem gáz.:)

Amúgy számomra azt jelenti a túl sok, ha a szem is elég erőteljesen ki van festve meg a száj is...mellette a pirosító is elég élénk....:// na az már túl sok.

De egy kis természetes pírt adó pirosító, vmi szempillaspirál estleg kis szemhéjfesték (pl barna, de ilyen natúr jellegűen) meg egy élénkebb rúzs nem tartozik a to much kategóriába:) én azokat szeretem főleg.:)

[link] ez már nem vmi előnyös

2012. jún. 16. 16:48
 5/5 anonim válasza:
Suliba és utcára inkább visszafogottabban kell sminkelni, halványabb színekkel.Nálam túl soknak számít,amikor valaki körbekeretezi a szemét feketével,sötét szemhéjpúder,egy kiló alapozó,egy csomó pirosító és emellé mondjuk egy nagyon élénk bordó rúzs... :S
2012. jún. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!