Fiúk-Lányok sok sminknek számít: alapozó és rá egy kis púder?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 21:48
1/7 anonim válasza:
Én 16L vagyok és énis ennyi sminket használok,szerintem nem sok csak a mennyiségre kell figyelni:)
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok még azt szeretném hozzáfűzni hogy az alapozód ne legyen túl sötét és akkor nem lesz baj!:)
3/7 anonim válasza:
Dehogy számít soknak. Egy natúr smink mindenkinek jól áll. Figyelj oda rá, hogy olyan színű legyen az alapozó és a púder is, mint az arcszíned. Jöhet szájfény és szempillaspirál is.
4/7 anonim válasza:
sztem sok mármint szarrá fog menni tőle a bőröd :) és most jöhetnek nekem az "öregek" h nekik milyen gyönyörű mostis a bőrük de leszaro.m. mindennapra sztem sok. néha elmey 16l
5/7 anonim válasza:
Ha kráteredid vagy foltjaid vannak akkor indokolt, de ha szép a bőröd akkor elég a púder is. Ha nem vastag az alapozó, szerintem átlagos sminkalap.
6/7 anonim válasza:
Ha nem látszik, akk elmegy szvsz. 14/L
7/7 anonim válasza:
Szerintem használj ilyen sminkalapot,ami nem színezett,hanem olyan mintha púder lenne,de tartósabb!pl avon magix sminkalap!nagyon jó!!!olyan mintha természetes lenne!(nem vagyok vmi reklámember,csak mondomXD) ja,és szempillaspirál egyáltalán nem feltűnő,tökéletes,főleg ha elég ügyes vagy,és a felső szempilláid alatt is ki tudod festeni(felhúzod a szempilláid,és alatta hegyes sz.ceruzával-ne tussal-húzz egy vonalat,tarts úgy pár mpig,hogy ne kenődjön szét),és tök olyan ,mintha magától ilyen hosszúak lennének!
sok sikert( :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!