Porcba lövik vagy szúrják?
Figyelt kérdés
Szeretnék porcba csináltatni, csak kiváncsi lennék hogy lövik vagy szúrják, meg melyik fáj jobban, meg nagyon sok baj lenne vele? begyullad meg ilyenek?
17/L
2012. jún. 12. 18:07
1/7 anonim válasza:
Mit szeretnél csináltatni porcba?
3/7 anonim válasza:
Tudtommal szúrják, mert a lövéstől eltörik a porc v mi..
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2012. jún. 12. 18:33
5/7 anonim válasza:
minden rendes szalonba szúrják , mert eltörhet a porc és sokkal lassabban gyógyul, am az fáj amikor szúrják és utána kellemetlen lesz ráfeküdni és ha begyullad az nem valami kellemes érzés épp most gyulladt be az enyém kb 2,5 hónapja csináltattam és most eléggé fáj . :S de ki lehet bírni :D
6/7 anonim válasza:
Nekem lőtték, de utólag rájöttem, hogy szúratni kellett volna, de amúgy minden rendben volt vele, 3-4 hónap alatt szépen be is gyógyult, november körül csináltattam meg, és már egy jóideje semmi baj nincs vele :PP
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor szúratni fogom :)
2012. jún. 12. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!