Nyíregyházán lehet valahol kapni Vichy Dermablend alapozót?
Ma hallottam egy reklámban, hogy péntekig minden Vichy termék -30%-kal olcsóbb. Úgy döntöttem, itt az ideje beszereznem egy Dermablendet, de nem tudom, hol lehet kapni. A Korzó Patikában láttam Vichy termékeket, de, hogy konkrétan ilyen alapozó van-e, azt nem tudom. Tudja esetleg valaki, hogy hol árulnak ilyet? + mennyibe kerül alapból, az akció nélkül? Fontos lenne, így aki tud valamit válaszoljon!
Még egy kérdésem lenne pluszban, de erre lehet senki sem tud majd válaszolni. Melyik színt érdemes megvennem belőle? A Maybelline Affinitone alapozóból a 16. Vanilla Rose árnyalat van meg nekem, és az pontosan olyan színű, mint a bőröm. A Dermablendben melyik hasonlít erre?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
A Korzó Patikában biztosan lehet Dermablendeket kapni. Az ára gyógyszertáranként változhat. De én olyan 5500 körül láttam. (Ebből jön le a 30%)
Viszont siess, mert az akció csak a meglévő készletre vonatkozik, én pl. 2 patikában is jártam, mire megkaptam amit akartam, mert elkapkodták előlem. :)
A színárnyalatot nem tudom, de van ott teszter belőle, és biztos segítenek választani. Nekem anno segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!