Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vichy Dermablend korrekciós...

Vichy Dermablend korrekciós alapozóról (folyékony) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mennyire fed jól? Mennyi ideig elég? Mennyibe kerül?
2011. febr. 13. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem. Jól fed, de mégse lesz maszk hatása a bőrömnek. Szépek az árnyalatai, nekem nagyon világos a bőröm, mégis találtam belőle a bőrömhöz tökéletesen passzoló színt. 4200Ft-ért vettem 1 éve gyógyszertárban.
2011. febr. 13. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. A pattanásokat tényleg eltünteti? Lehet még kapni a gyógyszertárakban?
2011. febr. 13. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szépen el lehet fedni vele a pattanásokat. Én alapozó ecset segítségével tudom a legszebben felvinni. Természetesen még mindig árulják, az azért elképzelhető, hogy emelkedett az ára. Esetleg próbálj meg belőle mintát szerezni (néha adnak a patikában is), hogy vásárlás előtt kipróbáld.
2011. febr. 14. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Most indulok megvenni, remélem a bőrömnek megfelelőt veszek.
2011. febr. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!