Mi a véleményetek a Vichy DERMABLEND alapozóról?
Szia!
Én nemrég vettem ilyen alapozót, szintén pattanásos bőrre.
Előtte próbáltam a La Roche Posay és a Vichy Normaderm Teint alapozót is, de nagyságrendekkel ez vezet nálam.
Jól eltünteti a pattanásaimat (igaz, ezek nem nagy, gyulladt pattanások, de alapozás után szinte semmi nem látszik belőlük), korrektorra nincs szükség, jól építhető.
Én az Essence átlátszó púderét használom rá, így elég sokáig nem fényesedik ki a bőröm.
Nem maszkhatású szerintem, persze azért látszik, hogy alapozva van az arcom, de nem nagyon feltűnő.
Nekem az a véleményem, hogy abszolút megéri az árát. Sok alapozót próbáltam már, ez mindegyiknél jobbnak bizonyul, ráadásul azt vettem észre, hogy a pattanásaim is csökkentek, mióta használom.
Szóval szerintem vedd meg nyugodtan. :) Valamelyik gyógyszertárban adnak mintát is, vagy kipróbálhatod a tesztert is, ha nem bízol benne annyira, hogy rögtön megvedd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!