Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A bronzosítót a pirosító...

A bronzosítót a pirosító helyett kell az arcon? Illetve lehet a kettőt együtt?

Figyelt kérdés

Illetve, ha kontúrozok vele, akkor utána használhatok fölé pirosítót? Csak a színek miatt kérdezem, hogy nem fura, ha egy bronzosítóra rákenem a pirosítóm.

Vagy ti hogy szoktátok?

2012. jún. 11. 19:45
 1/4 anonim válasza:
Nem helyette kell, szerintem lehet a kettőt együtt. A bronzosítót én kontúrozáshoz tenném fel, majd az "almácskákra" a pirosítót, hozzám és a sminkemhez illő színben.
2012. jún. 11. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jól eldolgozod nem néz ki hülyén. Szokták együtt a kettőt, bronzosítót alulra, fölé a pirosítót, sőt néha fölé még highlightert is.
2012. jún. 12. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A bronzosító egy multifunkcionális termék. A matt változatot általában kontúrozáshoz használják, a shimmer (fényes) változatokat bronzosításhoz. Az arcpírt függetlenül használjuk a kontúrozó termékektől (tehát a bronzosítóktól pl.). Attól, hogy kontúroztál egy bronzosítóval vagy egy sötétbarna por vagy folyékony, krémes termékkel, még javasolt a pirosító használata pl. barack, vagy rózsa, vagy ami a sminkhez illik. Egyáltalán nem fura, sőt az a normális, ha mint a kettőt használsz. Számtalan videot lehet a világhálón erről találni.
2012. jún. 12. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudnal kuldeni egy jo videot? Talaltam parat en is, de sok nagyon bena volt.:/
2012. jún. 13. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!