Ha lógós köldök Pc-t rakok be, el kezd be pirosodni meg fájni. Nektek is így van?
Figyelt kérdés
Kb egy 1é-ve van Pc-m.Eddig a sima hagyományos volt benne, most ki cseréltem lógósra és ki kell venni mert fáj..:/ Meg fogja szokni hogy nehezebb ez ? Meddig fog fájni? Nektek hogy volt ?2012. jún. 10. 14:47
1/7 anonim válasza:
orvosi fém, vagy ezüst a lógós rész? Az ezüst könnyű, szóval ha a mostani fém, akkor cseréld le ezüstre, az nem lesz nehéz a bőrödnek
2/7 anonim válasza:
Szijaa :) nkm kb. 4 éve van pc-m és lehet akár bizsu is, lógós is simán bírja ... 16/L
3/7 anonim válasza:
12 évesen csináltattál pc-t???? Jesszus!!! Anyád normális, hogy ezt engedte??? Ha az én lányom lennél, úgy elvertelek volna, hogy még a fülbevalótól is elment volna a kedved!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg elég fiatalon.
Hát nekem húzza és nagyon fáj. remélem meg szokja idővel..:/
2012. jún. 11. 15:17
5/7 anonim válasza:
Anyukám hadd ki az egészből ugyanis már nincs velem ... lehet fiatalon csináltattam de táncos vagyok és nagyon teccet ... igy inkább elvittek orvoshoz megcsináltatni minthogy én magam műveljem ki magamnak :)
6/7 anonim válasza:
12 évesen már gogóztál??? csak mert néptáncosok nem szoktak pc-t csináltatni
7/7 anonim válasza:
arra nem gondolsz h versenytáncos is lehetek? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!