Csak én vagyok ennyire ellene a piercingeknek?
Akiknek tetszik, rakatnak, ráadásul nem is makuláltalan bőrre, bőrbe, aztán meg itt kérdezgetik hogy mit csináljanak ha begyulladt,mivel kezeljék stb.Ha már ennek a buta divatnak hódolnak, nem illene tájékozódni arról hogy mivel és hogy teszi tönkre a testét?? Nem tudom miért akarják elcsúfítani a fiatalok a tetsüket!
Csak én látom így? NEm a természetesség a nyerő?
19/l
12:29 vagyok
a másik meg az,hogy neharagudj már de mi a bajod azzal,hogy itt kérdezgetik?mondd meg mit kellene kérdeznünk?hm?ez az oldal azért van,hogy bármi gondd van akkor tanácsot kérj mástól.ez legyen a legkisebb problémád...
aki szurat és neki tetszik,tetszik.ne nézz rá a böki a szemed.
És egy orrpiercing,száj stb..miért csufittaná el?Sőt valamelyik kifejezetten szekszi tud lenni.pl köldök pc.néha lánynak nagyon jól áll.strandon főleg.
Kinek mi a szép..
Te hordasz fülbevalót/nyakláncot/karkötőt/gyűrűt? Ezek legtöbbször fémből vannak..hogy lehet, hogy akkor mégis szebbnek érzed magad tőlük?
Vannak hajbavalóid? Sőt, menjünk tovább: Fested a hajad?
Szőrtelenítesz? Fürdesz? Használsz krémeket/kozmetikumokat? Öltözködsz?
..Pedig ahogy mondtad, a természetesség a nyerő.Ennek értelmében max. annyira kellene adnunk a külsőnkre, mint az állatok szoktak.
Persze egy állat úgy szép, ahogy van, de az ember csak ritkán.Az ember nagyon is undorító, ha közelről megfigyeled: minden pórusából ömlik a veríték, a genny, a vér, árad belőle a bűz, szőrös, pikkelyeket és zsírfoltokat hagy maga után.Törődnie kell magával, ha ki akar nézni valahogy..márpedig ha ad magára, az már nem természetes, hisz valamin változtat.
Ezeket átgondolva te sem lehetsz természetes, és tulajdonképpen senki sem az, csupán az egyikünk kevésbé tér el tőle, míg másikunk kevésbé.Innentől pedig nem mindegy, hogy ki mennyire?
Egy törzsben élő embernek nem fogod tudni megmagyarázni, hogy a magassarkú cipő szép, ő pedig nem fogja tudni elhitetni veled, hogy jól állna a nyakadon mondjuk 50 aranykarika. (Bár ennek nem csak a gyönyörködtetés a szerepe.) Ettől függetlenül elfogadhatjátok egymást, nem kell megvetni a másikat csak azért, mert mást talál vonzónak.
Jobb lenne, ha kicsit nyitottabb lennél, mert egyszer még a te gyereked is lehet piercing- és tetoválásőrült, akkor pedig hiába fogod tiltani, csak az ellenkezőjét fogod elérni.Megértőbbnek kellene lenned.
17/l.
1. Ez az oldal azért van, hogy itt bárki bármit megkérdezhet. Nem kell nagyon mélyre ásnia az embernek, hogy értelmetlenebbnél értelmetlenebb kérdéseket találjon, de vannak, akiket érdekel mások véleménye, vagy épp kíváncsi, éppen ezért NEKI nem értelmetlen! Ezért nem túlzottan illik kötözködni a kérdésfeltevővel!
2. A piercing egy testékszer. Olyan mint a fülbevaló, hiszen a testetbe rakod, csak nem annyira hagyományos, s így nem egyértelműen elfogadott, azaz egyéni ízlés dolga!
Van akinek tetszik, van akinek igen, valakinek belefér, valakinek nem, ezért ez egy olyan téma, amiben maximum érvelhetsz az saját véleményed mellett, de csakis a saját személyiségeddel! Azaz nem ítélkezhetsz mások felett, csak azért, mert más az értékrendjük, ízlésük! Persze vannak alapvető, higiéniai minimumok, amiket minden épeszű ember betart, ezért csak a szegénységi bizonyítványát gazdagítja az, aki ezzel cinikuskodik a kérdésfeltevőnek!
3. Az én véleményem, mint 1! 23 éves, egészséges magánéletű srácnak az, hogy nekem nem tetszenek a peircingek. És ezt nem azért mondom, mert a barátnőm a kérdés feltevője!;)
23F (19L barátja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!