Csak én vagyok ennyire ellene a piercingeknek?
Akiknek tetszik, rakatnak, ráadásul nem is makuláltalan bőrre, bőrbe, aztán meg itt kérdezgetik hogy mit csináljanak ha begyulladt,mivel kezeljék stb.Ha már ennek a buta divatnak hódolnak, nem illene tájékozódni arról hogy mivel és hogy teszi tönkre a testét?? Nem tudom miért akarják elcsúfítani a fiatalok a tetsüket!
Csak én látom így? NEm a természetesség a nyerő?
19/l
maradi gyökér.
attól hogy neked nem tetszik nem kell lefikázni vmit.
1. "Nem tudom miért akarják elcsúfítani a fiatalok a tetsüket!" Teljesen szubjektív, hogy kinek mi a csúf, kinek mi a szép. Én szépnek látom a testékszereket, talán azért, mert nekem ez már nem csak divathóbort, hanem szenvedély, ez a munkám.
2. Ha neked nem tetszik, ne viseld, de nem kell egyből leszólni valamit, amit te nem szeretsz.
Én pl. az operát nem szerettem hosszú évekig, mégse fikáztam, felnőtt koromra megszerettem. Ja, és a tökfőzeléket sem szeretem, mégsem mondom rá, hogy az rossz, hiszen nyilván nem rossz, mert van aki szereti. Csak én nem szeretem. Szerintem tanuld meg elfogadni, hogy másoknak más az ízlésük. Nyilván én is tudnék olyat mondani, ami nekem rajtad nem tetszik, de hát pont ezért nem vagyunk egyformák.
Az meg, hogy sokan nem tudják, mit csináljanak a gyulladással, nem egészen a saját hibájuk. A szalonban a piercernek fel kell(ene) világosítani mindenkit az utógondozással kapcsolatban, csak sajnos sokan nem teszik, mások meg nem figyelnek oda. Emlékszem, az első piercingem a köldökömbe készült 15 éves koromban, pontról pontra betartottam amit mondtak, és olyan szépen gond nélkül gyógyult, hogy öröm volt nézni. A második a szemöldökömbe lett, na akkor meg már úgy voltam vele, hogy ugyan már, az első is szépen gyógyult, biztos hülyeség amit mondanak, felesleges macera, anélkül is jó lesz. Na az be is gyulladt, ki is fordult a helyéről. Én ha dolgozom, kitaláltam, hogy elrettentésképpen mindenkinek mutatok egy képet arról, milyen lesz ha begyullad.
Ja, és ezzel a testét senki nem teszi tönkre. Különben azért érdekelne, hogy mit értesz tönkretétel alatt. Mert ha valaki gondos, betartja az utasításokat, akkor semmi helyrehozhatatlan nem történik vele.
De illik tájékozódni és azt is teszik ITT!
És tényleg nem kéne fikázzni mivel Ők se fikázznak téged (csak néha mint most) hogy neked nem tetszik.És nemértek veled eggyet már bocs!
21.század ;)
A természetes szépség az igazi szépség. Igen, van akinek. De ez valami szentírás? Értsd már meg, hogy mindenkinek más az ízlése. NINCS olyan, hogy igazi szépség. Kinek ez, kinek az. Lehet, hogy valaki a te szemedben elcsúfította magát, más szemében pedig pont hogy szebb lett.
3. voltam.
Hát ez az izlések és pofonok...
Szóval nem kell olyannal foglalkoznod, amihez semmi közöd.
Amúgy a piercingtől még lehet vki természetes, ja és ha vki mégis úgy érzzi, h ez nem kell neki, akkor fogja és kiveszi. Ennyi
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!