1/16 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon,szinte minden álmom az,hogy ilyen legyen,de mindig letörik:S
2/16 anonim válasza:
Mint műköröm egész normális, de amúgy szerintem otromba, nem rakatnám fel.
4/16 A kérdező kommentje:
Kezdő a csaj, és szerintem látszik is!
2012. jún. 8. 16:13
5/16 anonim válasza:
Kezdőhöz képest nagyon jó lett, és szép is, tetszik, de magamon azért fele ekkorának tudnám csak elviselni.
6/16 anonim válasza:
hát én nem vagyok odáig a műkörmökért de egy ilyen kis csinatos rövidebb változatú francia körmöt el tudnék viselni
7/16 anonim válasza:
nézzük azt hogy ki csinálta neki és aki viseli az mennyi ideje használ műkörmöt, könnyen lehet hogy egy kezdő műkörmösnél volt modell azt ilyen hosszúságban egyeztek meg
9/16 anonim válasza:
Látszik, hogy kezdő csinálta, és nekem maga a forma sem tetszik, de amúgy nem rossz.
10/16 anonim válasza:
Nem szép, ahogy kifelé szélesedik a köröm, nem egyforma a formájuk (van, amelyik szögletes, a többi kerek...), de amúgy elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!