Lányok! Van itt olyan, aki szeret drogériákba járni? Nézelődni a smink állványok között? Új dolgokat kipróbálni?
Igen, én is ilyen vagyok..:) Nekem is jobban bejön a Rossmann.:)
Essence nekem is nagyon szimpatikus.:)
Húúúú, én is ilyen vagyok. Rossmann-Müller-DM. Nagyon gyakran járok. Főleg az essence állványokat nézem, és parfümöket szagolgatok. Sajnos bezárt a belvárosban a másik DM, szóval már csak egy van a belvárosban (2 másik kintebb, ami sajnos nem esik útba). Imádok bámulászni és vásárlogatni
18l
Úristen annyira jó olvasni, hogy nem csak én vagyok ennyire elvetemült. :S Most is szakdolgozatra kéne tanulnom, de valahogy mindig betévedek olyan oldalra, ahol sminkekről olvashatok.
Én inkább interneten szeretek nézelődni, mert akkor kicsit vissza tudom fogni magam. Ha betérek egy drogériába tuti, hogy minden pénzem ott hagyom:S Valami mindig eszembe jut, amire szükségem lenne. Most az új mániám, hogy rúzsokat gyűjtök. Találtam is az interneten egy 11 darabos kollekciót, de anya le akar róla beszélni, mert hogy minek ennyi kence. De mivel jövőhéten szülinapom lesz tuti meglepem magam vele, és persze akkor már megveszem a kontúrceruzákat amiket kinéztem. Még csak most jöttek meg külföldről az ecseteim, de már megint tudnék mit rendelni. 2 napja jött meg egy másik rendelésem és képzeljétek 1 színt megvettem 2x is.:S már szinte tisztában se vagyok vele, hogy mi van itthon, ami már elég gáz.
állandóan sminkelem magam, akár itthonra is ha unatkozom. persze másokon is szívesen gyakorlom. Állandóan videókat nézegetek, azokat próbálom utánozni. Rengeteg beauty blogot követek és én is szívesen írnék, de annyi van már, hogy nem tudom van-e értelme.
a páromat teljesen kiakasztom vele és mivel a barátnőim többségét nem érdekli ennyire a sminkelés, meg a különböző termékek senkivel sem tudom megbeszélni a tapasztalataimat. :(
Ha valaki szeretne írhat nyugodtan privátban, szerintem lenne miről csevegni.:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!