Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Van itt olyan, aki...

Lányok! Van itt olyan, aki szeret drogériákba járni? Nézelődni a smink állványok között? Új dolgokat kipróbálni?

Figyelt kérdés
Ha bementek egy drogériába milyen dolgokat céloztok meg? Mik azok, amiket mindig átnézitek?

2012. jún. 8. 10:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Pedig mar azt hittem senki sincs ilyen..:)
2012. jún. 9. 00:23
 12/27 anonim ***** válasza:

Az én kedvenceim a leértékelt sminktermékek, mert ott állati olcsón lehet jó cuccokat találni. :D Én a rúzsokat és szájfényeket imádom, a szememet csak szempillaspirálozom, illetve most próbálkozom a tussal..:D De spirálból van két kedvencem két különböző alkalomra, szóval azzal nem nagyon kísérletezem, főleg azért, mert annyira nem nagy a keret, amivel gazdálkodom. Ha több pénzem lenne tuti állandóan mindenféle sminket és arcápolási terméket vásárolnék..

És a körömlakkok! :D Imádom a körömlakkokat. Illetve a jó mattítópúder keresésének útját járom, ha bárkinek van tippje, szívesen fogadom..

2012. jún. 9. 08:52
 13/27 A kérdező kommentje:

Nekem a Manhattan porpuderje nagyon tetszik. De hat lehet ami nekem jo neked nem. De nagyon szertem. Jelenleg ki merem jelenteni, hogy amst nem is vennek. Csak ha sietek maceras a port adagolni akkor mindig kopiderhez nyulok, de azt nek annyira szeretem.:)

A Max Factoron is sokat agyaltam, de aztan nem tudom...inkabb ez lett.:) Nagyon zsiros a borod t vonalba?? Csak mert nekem ilyen gondom nincs, bar kremmanian nagyon dicserik minden bortipusdap rendelkezo lanyok.

2012. jún. 9. 09:11
 14/27 A kérdező kommentje:
Jaah..es igen a peertekelt ruzsok..:) Hany szep ruzst talaltam mar ugy.:) Es meg mennyit tatalhattam volan, hq suttyok leanyok nem nyomkodjak szejjel....hasznalhatatlanra..:///
2012. jún. 9. 09:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát eléggé kifénylik sajnos, de csak nyáron. A porpúdert annyira nem szeretem, mert én hordom magammal a púdert + mattító lapocskákat, és arra porpúder annyira nem kényelmes. :) Még néztem egy baviphat púdert, de az annyira drága.. A mac blot powderről is ódákat zengenek, de kinek van erre hatezer forintja? :D De köszi a tippet, majd megnézem a manhattan-t, hátha nekem is beválik :)
2012. jún. 9. 09:29
 16/27 A kérdező kommentje:

Hát vannak dolgok, amiből nem érdemes a drágábbat, mert nem sokkal tud többet...sőt nem egynél volt, hogy lestem összetevőket és a gagyi 1000 ft-s jobban tetszett és használt, mint egy drágább.:) De persze van kivétel.:)

Jah, úgy necces, ha viszed magaddal.:/

2012. jún. 9. 12:18
 17/27 anonim ***** válasza:

Lassacskán klubbot is alapíthatsz, kérdező. :)

Nálunk van rossman és 2 dm. Az egyik dm a város másik felében van, ahova szinte soha nem járok, de a másik dm túl közel van a sulihoz. Pont a suli és a lakhelyem között, így mindig útbaesik.

A rossman modjuk megint kicsit messzebb van, de sosem voltam rest elmenni odáig. Bár jelentem, leszoktam a rossmanról. Néha nagyon elszaladt velem a ló, hiába mentem el úgy, hogy csak egy korrektort kell venni, minddig sikerült még ezt-azt megvenni. Úgyhogy úgy döntöttem, inkább nem is megyek a közelébe egy darabig.

Aztán ajakápoló kellett és bementem a sulihoz közeli dm-be. Azóta egy csomószor megyek oda. :S

Imádok úgy dolgokat kipróbálni smink és hajápolás terén is. A múltkor a biztonsági őr szerintem már full hülyének nézett a dm-ben, amikor az összes gliss kur balzsamot megnéztem és elolvastam a címkét. :DDD

Most a dm-t is próbálom elkerülni, mert kevés pénzből tudok gazdálkodni. Viszont most akarok venni dm-s hajvitamint, mert ez nagyon bejött, gliss kur balzsamot és pakolást és fodrászhoz akarok menni. Ez kb. benne lesz egy 5000-ben és a korrektorom is lassan kifogy + púdert is szeretnék venni.. Ahh, tuti nem egyszerre fogom, mert ez így baromi sok lenne.

17/L

2012. jún. 9. 13:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát üdv a klubban!:)) Ismerős, amit mondasz...:D Képtelenség megúszni, ha már bemegyek és pénz is van nálam...:D Legalább egy kis apróság...vagy a leértékeltet is átkotrom, hátha..:):D
2012. jún. 9. 14:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Én is el tudok bolyongani fél órákat a sminkes polcok között-a húgommal és/vagy ikertesómmal együtt.

20/L

2012. jún. 9. 16:48
 20/27 A kérdező kommentje:
Na akkor te szerencses vagy.:))
2012. jún. 9. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!