Lányok! Van itt olyan, aki szeret drogériákba járni? Nézelődni a smink állványok között? Új dolgokat kipróbálni?
Én ismerek olyat..sok barátnőm úgy van, hogy csak muszájból megy, mert elfogyott az alapozója vagy púderje aztán ennyi..pedig tök jó lenne ilyen dolgokat megosztani vkivel meg beszélni ezekről. Tudom, hogy hülyén hangzik, de szívesen "ismerkednék" ilyen lányokkal, akikkel tudok ezekről eszmét cserélni.:)
21/L amúgy.:)
hát én szeretek, de ha már ott vagyok, akkor biztos hogy nem üres kézzel térek haza :D
23/N
Én azt hiszem függő vagyok. Igaz,hogy itthon már nyakig érő smink -és különböző kencetenger van,de ha "véletlenül" betévedek egy drogériába,akkor tuti,hogy a sminkcuccoknál ácsorgok egy fél órát és ha ne adj'isten még pénz is van nálam,akkor esélytelen,hogy üres kézzel távozzak. Ezenkívül a neten is a szépségblogokat és a krémmániát bújom és a netes rendeléstől sem riadok vissza. Egyszóval szörnyű vagyok,de ez tesz boldoggá:D
20/L
Ja,és én is szívesen ismerkednék "sorstársakkal",úgyhogy ha gondolod írj privit :)
előző voltam
Uhhh, de örülök nektek!:)))
Azt hittem már én vagyok csak ilyen..:) (jó tudom, hogy nem, de azt hittem majd jönnek a szitkozódó reagálások..:) )
Aki szeretne dumálni akár máshol írhat privit nyugodtan.:) Mkinek örülök. Bennetek magamra találtam komolyan, mintha magamat olvastam volna.:D
Amúgy nekem is vannak ilyen Rossmann, DM, Müller körútjaim..:D De ha mást nem legalább valami pár 100 ft-s kis lakkot vagy valamit jól esik venni...:/:D
Meg én is krémmánia és blog követő mániás vagyok. Krémmániát rendszeresen olvasom, mindig visszaolvasom odáig, ahol tartottam...bár ez már lehet beteges...de én ettől vagyok boldog.:)
Bmi ami smink, arcápolás meg haj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!