Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldökszedés: hogyan?

Szemöldökszedés: hogyan?

Figyelt kérdés

Még sosem szedtem, pedig 19 vagyok, és hát elég széles (vastag) a szemöldököm, meg kusza is. Eddig nem nagyon izgatott a téma, de az utóbbi időkben elkezdett zavarni a dolog. Próbálkoztam magamnak kiszedni, de nem tudom, hogyan csináljam, mit tépjek és mit ne, ráadásul nagyon fájt, pedig jegeltem is. :S

Kozmetikushoz elmenni meg félek, mit gondolna, hogy 19 évesen még nem szedem...

Egyébként mennyiért szedi a kozmetikus, és milyen gyakran kell menni hozzá?

2009. júl. 1. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb 500ért szedi ki a kozmetikus, nem kérdezik a korodat, és ne néznek Rád rossz szemmel. Képzeld, akinek tiszta pattanásos a feje.. Rájuk se néznek rossz szemmel :)

Szerintem Te is menj el, magadnak még nem tudod kialakítani a formáját!

2009. júl. 1. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodtan menj el kozmetikushoz,nem fog kérdezni semmit,max azt h milyen vékony legyen.

Szerintem 500 Ft-ért kicsit sok,inkább 200-300 Ft,attól függ kinél szedeted.

Kb 3-4 hetente,attól függ milyen gyorsan nő.

2009. júl. 1. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is először mindenképp valaki olyan csinálja, aki ért hozzá, aztán pedig a növekvő szálakat már te is kiszedheted magadnak, csak legyen meg a forma.

Eleinte nekem az egyik barátnőm szedte, ő értett hozzá, magamnak én sem kezdtem volna el.

2009. júl. 1. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
egyetértek, először mindenképp kozmetikus szedje ki, mert ő ad neki formát. azután neked márcsak a kósza szálakat kell majd kitépkedned, ami nem bonyolult. télleg menj el, mertha egyedül állsz neki egy burjánzó friss szemöldöknek könnyen elronthatod. énis elrontottam elsőre, és inkább leléptem rögtön a kozmetikushoz, aki megis csinálta kb 500 ft-ért.
2009. júl. 1. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

11:13! 3-4 hetente kell járni kozmetikushoz szemöldököt szedetni?:O Azt meg hogy csinálják? Én magamnak itthon 3 naponta szedem... bár lehethogy azért, mert mindeggyik szál más időben kezd visszanőni.:/:D

Nah mindeggy, sztem is a legjobb megoldás, ha elmész kozmetikushoz. Nem fog hozzá szólni semmit, hogy 19 vagy, és még nem szedted.:) Amúgy sztem nem is ciki. Nem értem, ezen mit kell aggodalmaskodnod.:D

Mondjuk én sem voltam soha kozmetikusnál. Egy éve szedem magamnak itthon, és már eléggé ritkulnak, és halványodnak a szálak(amiket ki szoktam huzogani).:) És egyáltalán nem fáj.

Ha mégis otthon szednéd, akkor úgy szedd, hogy állj be a tükör elé az egyik kezedben egy szemöldökcsipesszel, majd a másik kezeddel feszítsd ki kicsit a szemöldöködnél a bőrt, és kezd el egyenként kihuzogatni a szálakat. Arra figyelj, hogy jó csipesz legyen, mert egy rosszal hiába csinálod jól, nem fog menni. Én az elején úgy csináltam, hogy az orrom felől indultam a fülem felé.(az orrod felől kicsit fájdalmasabb:/) De mindenek előtt találd ki, hogy milyen formát akarsz neki adni.(A neten találsz formákat-bár én most azt nem tudok neked mutatni.) Az is nagyon fontos, hogy csak alulról szedj! A szemöldököd felett ne.

Remélem tudtam segíteni!

2009. júl. 1. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen legelőször kozmetikus. Utána te is megtudod csinálni magadnak. Én kéthetente szedem, meleg gyantával.
2009. júl. 1. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A kozmetikusnak a munkája, nem fog semmi rosszat gondolni.

Egy ceruza segítségével magadnak is megtudod nézni hogy mettől meddig tartson stb.

Orroddal párhuzamosan állítod a ceruzát(az orrcimpád mellé tedd:))onnan kell kezdődnie.

Aztán ugyan úgy orrcimpa mellé->külső szemzug.(ami kintebb van, nem az orrod fele...)a ceruza folytatása->ott kell végződnie a szemöldöködnek...

Aztán nézz előre...orrcimpa-pupilla(egy kicsit kintebb,hülyén fogalmazva, hogy láss a ceruzától úgy tedd...az íriszed külső feléhez)a ceruza folytatása a szemöldököd legmagasabb pontja.

A szemöldöködből mindig csak alulról szedj...felülről max 1-2 nagyon kiálló szálat, de ne onnan szedj h formát kapj...

egyszerre inkább keveset szedj,nehogy elrontsd.

Azt is megcsinálhatod, hogy vmi világos cuccal kialakítod a tetszőleges formát, lekened azt amit nem akarsz kitépni, így látni fogod melyiket kell...(mivel az sötét marad:):)

Bocsi, ha nem túl értelmes a ceruzás dolog, tudom jobb lenne hozzá egy kis illusztráció, mert tényleg egyszerű dolog. most közben utána néztem itt egy link:

[link]

nézd meg a videót, 40 mp-nél van a ceruzás dolog.:)

2009. júl. 2. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
13:33 azért írtam ezt,mert én 3 hetente szedem kb.,egyébként oda írtam azt is,hogy attól függ kinek milyen gyorsan nő.
2009. júl. 2. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
tényleg menj el kozmetikushoz, mert vannak a szemöldöknek olyan részei , amit ha agyszer kiszedsz, nem biztos hogy visszanő! és lehet nem fog tetszeni az a forma, és nem fogod tudni visszacsinálni!:S a kozmetikus meg olyanra szedi, amilyen jól áll neked, ne félj tőle!!
2009. júl. 6. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

nyugodtan menj el, biztos nem fognak rád rossz szemmel nézni :DDD

én nem jegelem, és mégse fáj, amikor néha igazítok rajta:S:D

2009. júl. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!