Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Crystal építő zselé bekeményed...

Crystal építő zselé bekeményedésére van valami praktika?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy melegebb időben jobban tudok vele dolgozni, de hidegben szinte egyáltalán nem oszlik el a körmön. Lehet ez ellen tenni valamit?
2012. máj. 30. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Aha, lehet. Hígabb zselét veszel, amivel viszont nyáron nem tudsz dolgozni, mert szétfolyik. A zselének nem magától kell eloszlania a körmön amúgy sem, hanem el kell teríteni. Hogy kinek mivel jobb dolgoznia, ez már egyéni, de tény, hogy zseléből mindenki többfélét tart.
2012. máj. 30. 08:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az "eloszlás" szóba bele lehet kötni, de aki dolgozott már keményebb zselével az tudja miről beszélek. A kérdést azért tettem fel, mert sajnálnám kidobni a méregdrága zselét, és reméltem talán van ötlet rá mit tegyek.
2012. máj. 30. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:

én speciel brutál sűrűvel dolgozok alapból, hidd el, tudom, miről beszélsz. Ha mond valamit a perfect active pink. na abban szó szerint megáll az ecset. Meg kell vele tanulni dolgozni, ez a titka. Amúgy meg, ha radiátorra rakod a zselét, akkor hígul.

A cn-nek amúgy is, van sokféle zseléje, veszel egy másikat, emezt meg elhasználod, amikor sok fok van. Ennyi.

2012. máj. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!