Kreativ boltban kaphato 0-as ecset tus escetkent? Mi a velemenyetek rola?
Hát én nem tenném, a pár száz forintos művészecsetek olyanok is, nem biztos, hogy tudni akarjuk, mivel kezelik, mert kicsit azért más, mint a sminkecset, a higiéniára azért egy ilyen helyen nem ugyanúgy ügyelnek, és azzal a szemed közelében nyúlkálni... :S Persze lehet fertőtleníteni, kisebb gond, de biztos van különbség. :D
Túl rossz amúgy nem lehet, de egy pelikán ecset már nem 200 forint. Az olcsóbbak hullanak sokszor, belemegy a szemedbe, az meg nem jó. :S Simán lehet venni sminkecsetet is olcsón, ha nem is MAC-et. :D Én évek óta elélek olcsó ecsetekkel, a mosást bírják, ha tönkremegy, kidobom. Igaz, nem is vagyok egy profi sminkes, se sznob ilyen téren. xD 100forintosban, rossmannban veszem.
De ha mégis festőecsetet vennél és beválik, szólj. :D
Utolsó: Az a ferde ecset nem jön be, Essences van, de nem annyira szimpi.
Első: Te hol veszel olcsón jó ecseteket? Nekem tus ecset kéne? Mellesleg vettem egy 2-es méretű ecsetet, bár 600 ft, nem 1-2 száz, de megvettem, és nekem tetszik, nagyon könnyű vele vékony vonalat, csak maga az ecset elég hosszú, lehet levágom a végét, mert gy kb a tükörbe ürközik. Teljesen jól használható szerintem.
Hát én ilyen 100forintosokban, ahol vannak no name gagyi sminkek, általában ecset is van. :) Szokott lenni egész készlet, meg 1-1 ecset is, egyvégű, kétvégű, ferde, vékony, mindenfélét találtam már. :D
Igen, az ecsethosszt lehagytam, mivel szemüveg nélkül nem látok, nekem katasztrófa már egy rendesebb szemcerka is. XD
Sose lattam ilyet a Mullerbe :0
Meg 100as boltokba sr lattam ecsetet soha...en mindig csak a dtagakat latom??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!