Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Füllyukasztás után meddig...

Füllyukasztás után meddig normális a válladékozás?

Figyelt kérdés

Körülbelül6 hete lövettem ki a fülem, 4 hétig volt bent orvosi fém, azóta bizsukat hordok. Néha kicsit fáj, de kezdeti időszakban ugye állandóan bent kell lennie valamilyen fülbevalónak. Amikor beteszem és kiveszem, kicsit fájdalmas érzés, néha csíp és véres, gennyes körülötte. Normális ez? És ha igen, meddig?

Aztán a másik, hogy ahogy megfogom a fülem, a lyuk körül kemény, ez normális?

16/L

2012. máj. 27. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak 2 hétig volt benne orvosi fém, utána tettem bele bizsut, és az enyémnek semmi baja nem volt. Lehet, hogy allergiás vagy a bizsura..?? A keménység az normális, nekem is olyan volt eleinte, már egyáltalán nem olyan. :)) 16/L
2012. máj. 27. 23:36
 2/7 A kérdező kommentje:
És neked mikor nem volt már kemény? :)
2012. máj. 28. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:
1-2 hónap után. :))
2012. máj. 28. 00:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2012. máj. 28. 01:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem van 3-3 lyuk fülcimpába, és 1-1lyuk fent porcban, + van egy tragus piercingem is.

Tapasztalatom: a gyerekkori lyuk hiába bírja a bizsut, a többibe egyszerűen nem tudom berakni (porcba nem is merném). Sőt, amikor beletettem a bizsut a régi lyukba, begyulladt a mellette lévő kettő.

Érdemes drágább, minőségi ékszerre beruházni, megéri.

Nekem orvosi fém talpas ékszereim vannak, és ha más színt akarok, csak a bogyót cserélem le rajta. Egész készleteim vannak. Van csillogó köve, meg műanyag és világítós, lehet kapni mindenféle tüskés verziókat is. Persze, így is drágább, mintha bizsukat cserélgetnék, de megéri szerintem.

Lehet venni karikákat is többféle fazonban orvosi fémet, ilyen is van pár nekem, színes, csillogós golyózárasok is vannak.

Én Ausztriában sokat vettem, de a Westendből is van pár helyes darabom, amit hazaúton szereztem. :)

2012. máj. 28. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem összesen 8 füllyukam van, 3 jobb oldalt a fülcimpámban, 4 bal oldalt a fülcimpámban, 1 pedig a porcban. Én az összesbe bizsut teszek. Mondjuk fárasztó minden este kiszedni, majd reggel újra beletenni. :DD
2012. máj. 28. 10:49
 7/7 A kérdező kommentje:
És az normális, ha a lyuk körül bőrdarabok vannak? Nehezebb így behelyezni.
2012. máj. 28. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!