Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha szempillára teszem a...

Ha szempillára teszem a ricinusolajat akkor kell hozzáadni valamit? Meg kell melegíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ricinus olajat szeretnék tenni a szempillámra. Kell hozzáadni még valamit? Például tojássárgáját, étolajat, stb..? :)

És meg kell melegíteni?

Használat után le kell mosni?

Nagyon szépen megköszön a válaszokat! :))

2012. máj. 21. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egy fültisztító pálcikára teszem, úgy kenem fel. Semmit nem adok hozzá. lemosni még nem kellett, mert teljesen beszívja. Arra figyelj, hogy a szembe ne kerüljön. Ha viszont a szem alatti bőrre megy, az nem baj, sőt! Én oda is szoktam kenni egy picit az ujjammal. Szépen halványítja a karikákat :D
2012. máj. 21. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
egy régi szempillaspirált márts bele az olajba, és nem csöpög le, sokkal gyorsabb mintha ecsettel v bármi mással tennéd fel. NE MELEGÍTSD!!!!!! (elvész/csökken a tápanyagtartalma) Ha éjszakára kened rá az olajat, reggelre eltűnik/felszívódik:) szempillán minden nélkül használd. Ha hajra is szeretnéd kenni, akkor érdemes mást is hozzáadni a ricinushoz, és persze ezt már le kell mosni.
2012. máj. 23. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!