Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolajat hogyan kell...

A ricinusolajat hogyan kell alkalmazni a hajra és a szempillára?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

hajra fogalmam sincs talán csak a végekre kell felkenni.

Szempillára.márts az üvegbe egy fültisztító pálcát és mintha spiráloznál kend be vele.Azért óvatosan nehogy a szemed is beolajozd!:)

2010. márc. 12. 19:10
 2/17 A kérdező kommentje:
és nem csípi a szemet?
2010. márc. 12. 19:13
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
nem csípi csak max ha belemegy akkor lehet h. homályosabban fogsz látni ,nálam így volt az olivaolajjal de nem lett tőle bajom,szóval csak óvatosan egy fülpiszkával kend be
2010. márc. 12. 19:16
 4/17 A kérdező kommentje:
és az igaz hogy este ha bekenem vele akkor éjszakára rajta kell hagyni?és persze reggel lemosni!? :) te ha használtad akkor hogyan? :)mit hogy csináltál? egy picit fel kell melegíteni a ricinusolajat? Amúgy azt a fajtát kell amit rendesen patikában lehet kapni?és amit motorokba is szoktak tenni?
2010. márc. 12. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
ha fent hagyod éjszakára tudtommal nem lesz semmi bajod ,amúgy én régen használtam ,meg picit be is szívja olyan mintha vizes lenne.Patikai ricinust vegyél .amúgy belsőleg hashajtó!
2010. márc. 12. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

nem kell felmelegíteni én ey fülpiszkát mártottam az üvegbe és úgy vittem fel a szempillákra amúgy itt egy fórum erről

[link]

2010. márc. 12. 19:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltatok!Este kipróbálom.:) Remélem egy picivel hosszabb lesz a szempillám
2010. márc. 12. 19:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
szívesen! szerintem rendszeresen használhatod biztos hogy fog tőle erősödni meg majd ápolja is
2010. márc. 12. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Én a szempillámra, egy jól alaposan kimosott szempillaspirállal szoktam felkenni :)

A hajamra... hát necces. Tegnap próbáltam először a hajamra. Tojás sárgájával és sima étolajjal kevertem össze a ricinust, és jól belemasszíroztam a fejbőrömbe. De a végeire nem mindenhova jutott. Aztán reggel mostam le. :)

2010. márc. 12. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A ricinus olajtól a szempilla és a szemöldök nemcsak erős lesz, de szép fényes és állítólag erősít is?! ezt nem tudom pontosan.

Milyen kiszerelésben és mennyibe kerül a patikában a ricinus olaj?

2010. márc. 13. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!