A ricinusolajat hogyan kell alkalmazni a hajra és a szempillára?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 19:05
11/17 anonim válasza:
60 ml-esben lehet kapni, de adnak kimérve is, ha úgy szeretnéd, 300-500 Ft között van a kimért. Legalábbis nálunk így működik :)
12/17 anonim válasza:
Tehát :) 60 ml-es van alapból forgalomban, de adnak kimérve és akkor a 300-500 Ft-os ár is növekszik kiszereléstől függően.
13/17 anonim válasza:
Én hajra használum. kb. 3 evőkanál ricinus olajat + 1 evőkanál napraforgóolajat(vagy olviát) beleöntök egy edénybe felmelegitem (nem mikróban), majd rákenem az ujjbegyeimmel a fejbőrőmbe fésűszerű mozdulatokkal. Ha mindenhova jutott a hajam hosszára is teszek egészen a végekig. Szatyrot a fejre majd arra sapit. 5 óra múlva lemosom. 1 hónap alatt 5cm-t nőtt a hajam tőle.
Amúgy úgy is lehet, hogy este felteszed benne alszol, majd reggel megmosod. De 2x kell megmosni samponnal mert elsőre nemfog kijönni a hajból az olaj.
14/17 anonim válasza:
Hú én ma vettem egy 30 ml-eset és 120 ft-volt (patikában)
15/17 Doncito válasza:
Nálunk egy bazinagy üveges ricinusolaj csak 150 forint a patikában!:DD és nagyon hasznos!:)))
16/17 anonim válasza:
Szia! A leghatékonyabban szerintem szempillaspirállal tudod felvinni a szempilláidra a ricinusolajat. Persze ne hagyd festékesen a kefét! :) Biztos van olyan régi, félig-meddig üres spirálod, amire nincs szükség. Nos, ennek a keféjét mosd alaposan ki - de tényleg vess be mindent, sminklemosót, szappant, forróvizet - és ez használd a cucc felviteléhez. Este kend be, éjszakára hagyd rajta, reggel pedig mosd le.
17/17 anonim válasza:
Én a hajamra szoktam használni és a szempilláimra nagyon ritkás volt a szempillám de amióta használom nem is kell szempillaspirál a hajamra pedig:1kiskanál méz 2ek ricinusolaj 1kiskanál olivaolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!