Hogy kell használni hajra, szempillára illetve szemöldökre a ricinusolajat?
Sokat olvastam-hallottam már arról, hogy erre a három dologra jótékony hatással van. (nőnek tőle a szálak, és szépek lesznek) De mindig csak innen-onnan szedtem össze egy kis infót, szeretném, ha valaki részletesen leírná, hogy hogyan, mennyit kell felkenni, meddig kell fenthagyni, és hogy kell leszedni.
Köszönöm
szia!
Én i8s használom a pilláimra és a hajamra és tényleg nagyon szuper!:)
A pilláimra este szoktam kenni, amikor már tuti nem nyitom ki a szemem.Az egyik ujjadra cseppents egy két cseppet az olajból majd "simogasd át vele a pilláidat. Lehet úgy is hogy egy alaposan megtisztított spirálkefével viszed fel, de sztem ez egyszerűbb.
A hajamra én mosás előtt kb3 órával viszem fel, ha van annyi időm rá, ha nem minimun egy órával. Nem kell belőle sok csak egy kicsi a hajvégekre, vagy a hajad "alsó részére, attól függ mennyire fokozatosan nő a hajad.
Szemöldököm az nem igényli, de sztem lefekvés előtt az ujjbegyeden lévő olajjal átsimitod az elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!