Megvennétek olyan parfümöt, amit már használt valaki, de rájött, hogy nem tetszik neki az illata?
Nem gondoltam, hogy a név számít, azt hittem az illat és ha jó illata van, akkor lehet keletje ennek is, de ezek szerint nincs, na éppen az ilyen reakciók miatt nem mertem feltenni sehová a parfümöt..
Nézd, ezen nem kéne megsértődnöd. Vannak nagy parfümb*zik, gyűjtők, akik nem foglalkoznak celebillatokkal. Nálunk nem az a szempont, hogy de hát annak is jó illata van. Igen, jó illata van annak, akinek mindegy, mit használ, ők fújják magukra a förmedvény Pink Sugárt és társait. Egyszerűen arról van szó, hogy az ilyen celeb meg avonos parfümök nem vehetik fel a versenyt egy francia tervezői vagy egy niche illattal, ami a kifinomultságot, stílust illeti. Ezeknek a parfümöknek nincs lelkük, a celeb egyszerűen csak a nevét adta az illathoz (olyan is hallottam már, hogy pl. Madonna ki nem állhatja a saját "parfümjét, egyszer se viselte), amit futószalagon kevertek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!