Lányok, nők! Tetszik ez nektek?
Ez egy fa alakú réz fülbevaló tartó lenne.
Vélemények?
Ötletek?
Ha ilyet vennétek, mennyit adnátok érte?
3500Ft-ot? pl
Sok,esetleg kevés?
Köszönöm.
Üdv.
Semmi szükségem nincs rá, de ha nagyon kellene, akkor olyan 1000 FT-ot max.
De a 3500 az mindenképpen sok szerintem.
Ötletek is szívesen fogadok.
Min változtatnátok, stb.....
Kösz.
nem nagyon látom a méretét, ha ott lógós fülbevalók lógnak rajta, akkor baromi nagy lehet, akkor mindenképp kisebben csinálnám meg.
végülis a koncepció jó, csak a kivitelezés kicsit "olcsónak" tűnik, ne haragudj a kifejezésért.
szóval én lehet hogy inkább igazi fa alakúra csinálnám, úgy a felületeket ahova rá lehet akasztani az ékszereket az ágak találkozásánál lévő részek adnák, de mégis lehetne simán "díszként" is használni.
meg talán raknék rá vagy több virágot, vagy valahogy leveleket, nemtudom, de kicsit kopárnak tűnik így. meg a talapzatot ha megoldanád valahogy, az is sokat dobna rajta.
remélem tudtam segíteni : D
egyébként tényleg jó ötlet, mondjuk én sem venném meg, nincs szükségem ilyesmire, da ha mondjuk megvenném, akkor így ebben a formájában kb 2500 forintot adnék érte.
( egyébként meskázol, vagy mi? : D )
F/28
A párom látott valahol ilyet leírta hogy nézett ki én pedig megcsináltam neki, ez az első, de tervezgetem hogy csinálok még párat, ezért ötleteket gyűjtök, arra vagyok kíváncsi hogy milyet lehetne még.
Egyáltalán van e értelme csinálni még párat, meg megéri e az hogy órákat foglalkozzak 1darab összerakásával.
Kb. amúgy 25cm-30cm magas.
De a levelek pl, nagyon jó ötlet, feldobná szerintem is.
A talapzat márványszerűség, muszáj az ellensúly hogy ne boruljon fel.
Üdv.
Kösz.
Mikor először megláttam az volt az első reakcióm hogy úú de gyönyörű, de aztán belegondoltam hogy meg azért nem venném. Már csak azért sem, mert mindig ugyanaz a 6 karika van a fülemben sose veszem ki.
Szerintem maga a konstrukció jó és a kivitelezés is szép 3500 forint talán sok, olyan 2000forint jobb lenne. Ennél kevesebb nem korrekt mert mégiscsak rézből van és nem műanyagból. Amúgy nem cigányos, meg különben is és ha az akkor mi van én szeretem a virágokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!