Megvennétek olyan parfümöt, amit már használt valaki, de rájött, hogy nem tetszik neki az illata?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy egy üveg parfüm a háromnegyedéig van és mondjuk így nem 10000 forintért, hanem 3000-ért juthatnátok hozzá..2012. máj. 21. 18:20
1/11 anonim válasza:
Ha jobb áron jutok hozzá és tetszik az illat, miért ne? Turiban is vásárolok, ez meg még ezerszer személytelenebb, mint egy ruhadarab, hiszen amit én megkapok, azt még nem "viselte" az illető semmilyen formában.
3/11 anonim válasza:
Én már több ilyet vettem. Az NLC fórumon kínálja valaki vagy a Vaterán?
4/11 A kérdező kommentje:
Sehol nem kínálja senki, én szeretnék megszabadulni egy kísértő illattól, de nem mertem felrakni sehova, mert nem tudtam el lehet e adni egyáltalán így parfümöt, azért tettem fel a kérdést..
2012. máj. 21. 19:03
5/11 anonim válasza:
Kísértő illet??:D Miért kísért Téged?:) Milyen parfümről lenne szó?
7/11 A kérdező kommentje:
Halle Berry Halle..
Mert, ahányszor belépek a fürdőszobába ezt az illatot érzem, hiába tartom a fürdőszobaszekrény legmélyebb polcán, érzem magamon is reggel ébredéskor, este lefekvéskor, nem bírok megszabadulni tőle..
2012. máj. 21. 19:16
8/11 anonim válasza:
Próbáld meg, veszteni valód nincs. NLC-re ne tedd fel, mert ott nincs keletje a celebparfümöknek.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy a név számít, azt hittem az illat és ha jó illata van, akkor lehet keletje ennek is, de ezek szerint nincs, na éppen az ilyen reakciók miatt nem mertem feltenni sehová a parfümöt..
2012. máj. 21. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!