Mennyibe kerül a műköröm elkészítése? Ugye szépségszalonban csinálnak ilyet? és én az olcsóbb megoldásra gondoltam :D
szia☺
elmész a boltba☺(pl.:rossman,dm..ilyesmik) keresel műkörmöt..megveszed..hazamész és felragasztod..
de ált. van egy papír melette hogy hogyan ragaszd fel..
otthon egyedül is megtudod csinálni.
jaj nee.ne csináld ezt
ez szerintem CSÚNYA -.- és nem is szép :S amit adnak hozzá,az pár percen belül lejön.max.veszel műköröm ragasztót.de MENJ EL műkörmöshöz és kész xd az ilyen boltban vehető undorító sztem :S nemszép
Változó. nézz szét, menj el több boltban esetleg nézd meg a munkáit:) sztem érdemesebb inkább egy drágább de jól dolgozó műkörmöshöz menni, mint ott takargatni a kezed:)
nekem pl porcelánt 2ezerért csinálták, de ő ismerősöm volt:)
Nekem szépek a körmeim, így szerencsére nem szorulok rá.
DE: anno az esküvőmre csináltattam zselés körmöt, nagyon szép volt és tartós. De azzal járni kell rendszeresen feltöltetni... én meg nem vagyok az a fajta. Szóval hónapokig tartott mire lenőtt az a zselés vacak. Soha többé! Műkörmöt meg pláne! Szerintem sokkal szebb a természetes köröm, szépen ápolva esetleg még lakkozva is. Én valamikor ki sem lakkozom.... és nem kell szégyenkeznem.
A zselés és a porcelán ugyanabban az árban van (legalább is nálunk). Én vidéken lakom, 3000ért rakja fel, 2000ért tölti, és 3 hetente- havonta járok töltetni.
Nekem muszály műköröm, mert nagyon csúnya az eredeti, és ha egy picit nő már törik, akár mit is használjak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!