Fültágítót szeretnék, de hogyan tovább?
Figyelt kérdés
fültágítót szeretnék, a múlthéten csütörtökön át is szúrtam a fülemet de azóta többször is ki vettem a tűt a fülemből a lyuk az meg van csak lassan gyógyul, hogyan tovább? esetleg valami módszer amivel könnyebben átmegy a lyukon a fogpiszkáló vagy a fültisztító pálca?2012. máj. 9. 13:38
1/3 anonim válasza:
ne fogpiszkálóval meg fültisztítóval tágítsd a füled!! normális fültágító tüskével szépen fokozatosan!! vagy menj el és csináltasd meg.. hamár van 2-3mm es a lyuk akkor tehetsz bele fültágeszt. az ilyen szilikonosakat már párszáz forintér betudod szerezni.. de ilyennekkel hogy fogpiszkáló meg mittudomén.. olyankkal necsináld.!
csak begyullad besebesedik és baromi lassan gyógyul.. vagy tágítóval vagy semmivel!!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
és hol csinálnak ilyeneket? tetoválószalonba?
2012. máj. 10. 20:19
3/3 anonim válasza:
Az előző válaszadót megcáfolnám, ha okosan lefertőtleníti a dolgokat, nyugodtan lehet otthoni dolgokkal, nekem 28 milis a fülem és egy hegyező hengere van elvágva és az van a fülembe, felesleges pénzkidobás hetente 500-1000 forint a tágitóra. először érdemes 2,5 milis branüllel szurni a fület a csövet bennehagyni, utána tollvég, aztán a tescoba veszel 600 forintér egy ecsetkészletet, és voala. olyan mint a rendes fültágitó tüske ha leszeded a fém végét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!