Ciki kamu fültágítót berakni?
Figyelt kérdés
16 hatodik szülinapomra szeretnék berakni valamit a fülembe és megtetszet a fültágító de igazit nem merek berakni véleményeket kérek ciki kamu fültágitót ha valakinek van irja meg hogy néz ki?2012. máj. 7. 15:59
1/5 anonim válasza:
nem gáz, sőt... jobban is néz ki :)
2/5 anonim válasza:
nem ciki,de egy olyan akinek van fültágítója és ért hozzá az egyből látni fogja h kamu..
de szerintem semmi baj nincs vele :)
3/5 anonim válasza:
Nem annyira mint tényleg kitágítani a lyukat a füleden.
Kíváncsi vagyok hogy az orrlyuktágító mikor jön divatba.
4/5 anonim válasza:
Nem ciki. Én kiválasztottam egy fülbevalót, és akkor mondta a nő, hogy ez álfültágitó, de engem nem érdekelt, betettem. Amúgy meg ha megszólna valaki miatta, elmondanám neki, hogy volt már rendes fültágítóm is, és amúgy sincs senkinek semmi köze hozzá
5/5 Adee16 válasza:
Szerintem ciki de én csak azért mondom ezt mert nekem rendes fültágítóm van ;) de ha akarod csináld azt de hidd el sokkal jobb érzés a rendes fültágító mint egy álfültágító :D de a te döntésed ;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!