Ti betartjátok a lejárati határidőket?
Szóval hogy amire 24 hónap van írva,azt 2 évig,amire 12 azt 1 évig használjátok,vagy amíg van,addig?
Persze van,amit a határidő után nem is tudnék használni,mert pl a szempillaspirál beszárad,ahogy a körömlakk is két rétegre válik,stb., de itt most olyan dolgokra gondolok,ami nem ilyen feltűnően
mutatja a romlást.
Sminkeket nem használom tovább a lejárati időnél.
Én nem értem, barátnőim is sorra veszik az alapozókat, púdereket, spirálokat kb. két havonta. Nekem az alapozóm 8 hónapja meg van és egy pici még mindig van benne. A szempillaspirálomat kb. 3 hónapja vettem és még mindig van benne, pedig szempillaspirált majd mindennap használok.
Másoknak mindig minden olyan hamar elfogy, nálam csak az ajakápoló a nagyon gyorsan fogyó termék. :D
Egyébként, ha valami lejárt, azt már nem használom. annyit nem ér a dolog. Ki tudja, lehet, hogy most nem, de 10-20 év múlva lehet valami baj s akkor ugyan honnan tudhatnám, hogy mitől?!
Nekem nagyon fontos a bőröm egészsége, épsége is, ezért inkább kidobom azt, ami lejárt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!