Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetovált szemöldököm van, de...

Tetovált szemöldököm van, de nem tudom szép-e! Megmondanátok egyéni véleményeteket?

Figyelt kérdés

Októberben lesz 1 éves a szemöldököm. Nem önszántamból lett csináltatva, sajnos a természetes szemöldököm egyenlő a 0-val, néhány szőrszál van rajta és ennyi. Irigylem azokat akiknek természetes szemöldökük van és magamnak is ilyet kívánnék, ha lehetne.

Nos én már nagyon megszoktam a tetovált szemöldököm ezért NEM TUDOM MEGMONDANI hogy szép e, jó e! Ismerősöket ha kérdezek vagy nem merik megmondani, vagy azért mondják hogy jó mert ők is megszokták.

Kérlek titeket mondjatok véleményt, idegenek véleményére jobban adok ilyen szempontból.

[link]

Ami nekem nem tetszik rajta, az a szín, hiába kértem barnát, ilyen börtöntetkókék lett a színe. 30ezer forintért mesterkozmetikustól elvártam volna hogy olyan szinüre csinálja amilyet én akarok, de sajnos így csinálta.

Szerintetek milyen? Nagyon mű? A szememhez hogy megy?

2009. jún. 23. 17:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
41%
nekem se tetszik a mű tetováltatott szemöldök de ez nagyonjo. de most télleg! joláll és a szin is jo. meglehet szokni simán. no para:) szépvagy
2009. jún. 23. 22:38
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal de sokkal jobb, mintha nem lenne szemoldokod!

De en alapvetoen ugyerzem hogy a kozmetikusok valahol nem ezen a vilagon elnek mikor megcsinalnak egy ilyen szemoldoktetovalast. Marmint nyilvan azert mesz el megcsinaltatni mert valami termeszeteset szeretnel, dusabbat ami kiemeli a szemed, de nem mu hatasu. (Jo persze vannak olyanok is akik azert, de tekintsunk el toluk) A termeszetes (vagy termeszetesnek hato) szepseg az igazi. Mint amikor kisminkeled magad, akkor is arra torekedsz, hogy ne latszodjon hogy alapozo van rajtad, csak tokeletesen egyenletesnek es egeszsegesnek latszodjek a borod.

A termeszetes szemoldok szerintem meg szalakbol all es nem egy pontosan korulhatarolt sotetebb folt. Annyira profi tetovalomuveszek vannak akik borzaszto preciz szep vekony vonalakat tudnak huzni, mint egy hajszal.

peldaul:

[link]

Nem hiszem el, hogy errol valaki is megmondana elso blikre, hogy nem a sajatja...

Gyonyoruen, nem egy szinnel hanem tobb szinnel bearnyeloktan.. szoval le a kalappal. Es tuti, hogy nem a sajatja, mert ha megnezed, neki meg szempillaja sincsen. ( Van vallami olyan betegseg, mikor az immunrendszer megtamadja a szorszalakat es a testen minden szor kihullik, kipusztul. Szemoldok, szempilla, haj, minden... )

Szoval, ha en a helyedben lennek, mikor elgondolkoznal azon, hogy meg kene csinaltatni, vennek egy tetovalos ujsagot, ahol muveszek kozlik a munkajukat. Es megkeresnem a hozzam legkozelebb eso legjobbat, elmennek hozza megkerdeznem, hogy mi a velemenye es ha szimpi az arc, akkor vele csinaltatnam meg. Sokkal de sokkal nagyobb a gyakorlata egy tetovalonak, sokkal precizebb, mint egy kozmetikus. Gondolj bele, hogy az ideje mennyi reszet tolti tetovalassal egy kozmetikus es egy tetovalomuvesz ;] Szerintem arban sem leszel mashol, csak a vegeredmeny lesz olyan amilyet szeretnel.

Koszonom szepen, hogy elmondhattam a velemenyem es elnezest a szoszatyarkodasert, es a hibakert!

;)

2009. jún. 23. 23:43
 23/37 anonim ***** válasza:
48%
Helyedben ott megnövesztenem a szőrt :D már mint a szemöldököd :D és eléggé természetes lenne :D és sokkal szebben hatna :)
2009. jún. 24. 00:28
 24/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! És nagyon köszönöm a képet amit belinkeltél, megdöbbentően szép az a szemöldök, bár nekem is lehetne ilyen!! Szerinted hol csinálnak ilyet? Érdemes kinyomtatni ezt a képet és úgy menni vele tetováltatni? Annyira szép, én is ilyen színűt akartam volna, de ennek a formája is minden teljesen másabb mint az enyém!

Előttem válaszoló: lehet nem olvastad, de írtam, hogy sajnos nekem nincs szemöldököm, így nincs mit megnöveszteni :(

2009. jún. 24. 08:24
 25/37 anonim ***** válasza:
64%

személy szerint nekem az első képen nem tetszett de így sztem jó:D

és megy a hajadhoz barna sztem fura lett volna:)

szerintem jó:)

viszont ha neked bármi "bajod " van vele én visszamennék reklamálni mm akkor amikor csináltatad mert azét nem

2009. jún. 24. 10:12
 26/37 anonim ***** válasza:
64%

volt olcsó* huh bocsi ez lemaradt.

de amit belinkelt itt vki hát én kom igazinak néztem:D

2009. jún. 24. 10:19
 27/37 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is illik a stílusodhoz ez a szemöldök, bár lehetne szebb is, de semmiképp sem mondanám rossznak. Én is azt javaslom, amit valaki már írt, hogy inkább kezdj el félretenni a beültetésre és ne az átüttetésre költs. Nyilván lassabban fog összegyűlni a pénz, de egyszer majdcsak meglesz.

Mindenesetre ne aggódj, szép vagy!:)

2009. jún. 24. 10:23
 28/37 anonim ***** válasza:
53%

Az összhatással nincs baj szerintem, bár a belső szemzugodnál lévő végét nem eresztettem volna ennyire be a kozmetikus helyében, legközelebb rövidebbre kérd, de tényleg nem kell aggódnod szerintem, hogy valaki is furcsán nézne rád miatta az utcán vagy máshol. Amit belinkelt az egyik válaszoló, ha tetszik, tényleg csak ki kell nyomtatnod és bármelyik profi tetkós megcsinálja neked (a kozmetikus kétlem, hogy ilyet össze tudna hozni!) egy szalonban.

L20

2009. jún. 24. 11:12
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

23:43as vagyok.

Aha a kinyomtatod szinesben hogy lassek, hogy arnyekolva van az teljesen jo otlet. Es igen a tetovaloszalonban egy tenyleg profi _muvesz_ megcsinalja. Biztosan nem kozmetikushoz mennek. Jah es semmikeppen sem nyaron csinaltatnam. Sokkal konyebben gyogyul, ha nem nagy melegben csinaltatod :)

Kicsit keresgeltem meg:

Ezt nem hiszem el :) lehet kapni olyan szemoldok tetovalast, mint regen a tetovalosrago... :D

[link]

[link]

Ha masert nem is, de legalabb ezzel is tobbet tudsz mutatni majd a tetovalonak.

Az elozo kommentemben a kepen lathato csaj betegsegenek a neve alopecia totalis, erre kerestem ra meg arra hogy eyebrow

[link]

aztan talaltam meg ilyet:

[link]

De mire oda kerulsz, hogy megint at kell uttetni a szemoldokodet akkor mar olyan, de olyan profi leszel :D

Egyebkent a szemoldok beultetes meg olyan dolog, hogy hat hm... az ugyanugy no mint a hajad :P es vagni kell :] Persze, ha nagyon szeretned es ugyerzed, hogy sokkal de sokkal jobb, mint a tetovalas, hajra!

Nincs baj a mostani szemoldokoddel sem, csak nekem ezek a fajta tetovalasok jonnek be, amirol nem latszik, hogy nem igazi. Ugy fogalmaznek, hogy nem rontotta el a kozmetikus, csak lehetett volna sokkal jobbat is csinalni.

Remelem hasznat veszed a kommentemnek :P

Kellemes Napot!

2009. jún. 24. 17:02
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó így, kicsit lehet sötétebb, de ezt te is tudod korrigálni valami feketés ceruzával.
2009. jún. 25. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!