13/L vok. Mit tegyek, begyulladhatott a fülem? ( további infó lent).
Figyelt kérdés
Tegnap előtt kiszúrtam a jobb fülemet (az 1. -t úgy szurattuk) ez a 2. ik lyuk. Szerintem begyulladt, mert kicsit piros kicsit mintha meglenne dagadva, és kicsit gennyezik. Lehet valami baja fülemnek? Mikor fog el mulni? Tehetek valamit ellene, vagy hogy jobban nézzen ki és ne fájjon ha hozzányúlok?2009. jún. 23. 11:20
1/10 anonim válasza:
A gyógyszertárban vegyél Betadine-t és azzal kezeld.(Vattára csepegtetsz belőle és naponta többször átkened és mozgatod a fülbevalót,hogy a lyukba is menjen)Kislányomnak pár nap alatt rendbehozta a fülét szúrás után.
2/10 anonim válasza:
Velem ugyanez volt, csak teljesen más okból: kicseréltük a fülbevalómat és a másik, amit betettünk helyette felsértette. Nekem is ügyanezek voltak a tüneteim: dagadt, piros és esetenként fájós fülcimpa. Dokihoz mentem, aki még aznap egy kisebb "műtétet" hajtott végre: elérzéstelenítette és felvágta, így kitakarította a gyennes részt, de nem fájt. Szerintem menj dokihoz!
Ha pedig nagyon nem akarnál, akkor használhatsz Tetran kenőcsöt is, biztosan segít. ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem beválik valamelyik!
2009. jún. 23. 11:34
4/10 anonim válasza:
oxycort spray is jo gyulladáscsökkentő ilyen célra
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megpróbálom.
2009. jún. 23. 12:04
6/10 anonim válasza:
Én állandóan magamnak lyukasztom a fülemet és nekem is piros két nappal utána, de mindig elmúlik. Csak az a lényeg hogy nemesfémet rakj bele, mert egyszer nekem a bitsutól begyulladt.
7/10 A kérdező kommentje:
Most aranyat raktam bele rögtön a lyukasztás után, és gennyezett is... :S. Köszi :)
2009. jún. 24. 11:37
8/10 anonim válasza:
Első vagyok.Hogy van a füled?Javul már?
9/10 A kérdező kommentje:
Szia, igen azt hiszem már uyganolyan méretű mint a másik és már nem annira gennyezik, és lyuk körüli fájdalom is csökkent. Köszönöm az érdeklődésed! :D
2009. jún. 26. 09:07
10/10 anonim válasza:
rak egy rongyba sót valahogy melegitsd fel és köst át a rongyot a füleden úgy hogy a fülednél legyen a só feküdj rá és reggelre nem fáj nekem mindig bejön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!