Miért nem marad meg semmilyen szemhéjpúder a szememen?
Figyelt kérdés
Zsíros bőrtípusom van, és eddig akármilyen szemhéjpúdert használtam, egyik sem volt tartós, hanem összegyűlt egy vonalban. Sajnos ugyanígy meggyűlik a bajom a folyékony szemhéjtusokkal is, bár azok kicsit hosszabb ideig tartanak.
Valami jó tanács kellene, esetleg hogy milyen márkák lennének jók a problémámra?
2012. ápr. 29. 18:33
1/6 anonim válasza:
nekem is volt ilyen problémám, egészen addig, amíg nem alapoztam le a szememet. korrektor+ púder kombinációt használom és mindig a helyén marad a szemfesték.
2/6 anonim válasza:
Jól írta az előttem szóló. Le kell alapozni a szemhéjat, sőt bázisnak egy "make up starter" krémet is felvihetsz (nekem Nivea van), és persze az sem mindegy, milyen minőségű az a szemhéjpúder. Érdemes legalább közép árkategóriásat venni, mert az olcsóbb tényleg hamar lepotyog. Amúgy, ha módod van rá, egy kis szütyőben vidd magaddal a szemfestéket, és azért időről-időre frissítsd fel egy picit.
3/6 anonim válasza:
Erre találták fel a szemhéjpúder-alapozót.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket! :)
Essence-nél láttam direkt ilyen alapozót, az jó minőségű szerinted?
2012. ápr. 29. 21:58
5/6 anonim válasza:
ár-érték arányban nem olyan rosszak a termékeik
6/6 anonim válasza:
Az Essence állítólag nem olyan jó, az Artdeco többeknek beválik, de ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!