Aplikátorral vagy ecsettel festitek a szemeteket?
Figyelt kérdés
(szemhéjpúder)
Melyikkel könnyebb/nehezebb?
:)
2012. ápr. 21. 20:48
1/4 anonim válasza:
Szokás kérdése, a profik szerint csak az ecset jó (de ez hülyeség). Nekem van olyan, amit applikátorral szebben lehet felvinni, de a legtöbbnél ecsetet használok. Van egy kúpos formájú, mint egy pici méhkas, az a legjobb, mert lehet vele nagyobb felületet festeni, meg a hegyével a zugokban.
2/4 anonim válasza:
Ecsttel+ujjal, az aplikátor nem a szívem csücske.
3/4 anonim válasza:
Korábban aplikátorral vittem fel, amíg nem kaptam egy ecset készletet. Imádom! Azóta eszembe sem jut mással. Egy széles ecsettel két vonással fel lehet vinni a festéket az egész szemre, és szerintem kényelmesebb is azt használni, mint egy pici aplikátort.
4/4 anonim válasza:
aplikátorral az a gond, hogy sokat felvesz, keveset ad le
ecsettel gazdaságosabb szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!