Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Be lehet rakni a 2mm-es...

Be lehet rakni a 2mm-es fültágítót a sima füllyukba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 04:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bele persze de arra vigyázz h lassan csináld, lehet kicsit kellemetlen lesz ahogy beleteszed de jó lesz az ;)
2009. jún. 22. 12:29
 2/16 anonim ***** válasza:
23%

ne tágítsd kii :(

akár fiú vagy akár lány, nem szép

de főleg ha lány vagy.

2009. jún. 22. 20:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

először akarod sima lyukba?! o.O

most szólok, nem fog menni... kezdd mondjuk egy nyalókapálcával! az kb pont 2mm... de mégis könnyebb. krémezd be a füled viszont!

OFF: a kérdező nem azt kérdezte hogy milyen csúnya, nem tetszik nem nézed, nem válaszolsz! tolerancia?! o.O

16L.

2009. jún. 23. 00:25
 4/16 anonim ***** válasza:
39%

ne csináld :/

ha fültágittót akarsz akkor menj el egy emberkéhez aki ért hozzá (ahol csinálják xD) szerintem.Megéri..

2009. jún. 25. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

ha idősebbek lesztek akkor is fogjátok hordani?

íGy fogtok állást keresni?

Mert ha kivezsed akkor olyna mintha össze lenne fonnyadva a füled..:D

2009. júl. 11. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
5%
háááát:S ízlések és pofonok... szerintem elég gázak ezek az izék... láttam párszor egy tök cuki srácot, de volt mind2 fülében kb 5mm-es fültágító, lehet nagyobb is volt, és nekem egyáltalán nem jött be úgy. Én a helyedben nem raknék be. Ha fiú vagy, és fülbevalót szeretnél, akkor pl vmi nike jelet javasolnék inkább, vagy hasonlót.
2009. júl. 12. 20:18
 7/16 anonim válasza:
62%
szerintem meg baromira nem éri meg..pff max ha van rá fölös 2000ft-d miliméterenként...én is magamnak csináltam.fülbavalóm volt,és tollbetétekkel tágitgattam.egyre nagyobbakkal. mostanra 6mm :)
2009. szept. 1. 22:17
 8/16 anonim válasza:
100%

nekem is van és igen lehet én 2 és fél mm-eset raktam be magamnak rögtön ugy kb 45 percig küzdöttem vele és nemmondom hogy nemfáj de szerintem megérte ismétlem szerintem.

először tollbetzéttel próbálkoztam de az nemigazán jött össze akkor körömollot raktam bele és elkezdtem nyitogatnia fülemben hogy táguljon.xD

aztán már a tollbetét is átment és onnan mér a tágító is.

:D

2009. dec. 28. 23:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

nike jel istenemXD amit a bucsuban lösz mi?XD

ha olyan az ember stilusa simán jol áll a tágitó engem a fültágitós lányok jobban izgatnak mintha nem lenne semmijük vagy csak pircingjük lenne....

2009. dec. 31. 00:17
 10/16 anonim válasza:
Hát ha csiga akk fokozatosan bele,én 2 napja kezdtem el tágitani és énis ugy kezdtem,h minnél jobban nyomtam bele és 1 nap alatt kitágult ugy,h az egész belement...nem annyira fájdalmas,de azért vigyázz,ha nagyon vétzik vagy fáj akk ne erőltesd annyira :)
2010. jan. 7. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!