Műkörömmel ti hogy álltok? (ha volt, milyen volt, meddig bírta, miért (nem) szeretted. )
Figyelt kérdés
Én személy szerint undorítónak tartom. Elég sokat foglalkozom a sajátjaimmal, és eleget tudok róluk, hogy azonnal kiszúrjam, ha valakinek műkörme van. Persze, lehet nagyon szépeket is csinálni, de a legtöbb, ami szembe jön az utcán, vastag és ortopéd, minden, csak nem szép. Ráadásul a manikűrös anyira felbolyhosítja a körmöt, hogy több hónap, mire lenő, és újra egészséges lesz az egész felületen.2012. ápr. 20. 16:16
1/7 anonim válasza:
Immáron 2 éve van (érettségi után csináltattam, miután kiderült, hogy felvettek az orvosira). Az ok nagyon egyszerű: a sajátom minden kezelés ellenére iszonyatos mértékben gyenge volt, lemezesen tört fél milliméter növés után, ami simán átszelte a gumikesztyűt. Mindig teljesen természetes, rövid, franciát csináltatok, még SENKI (beleértve az oktatóimat, vagy a bőrgyógyászt) sem vette észre, hogy mű, annyira természetesen hat. Végre nőies a kezem, hiszen nem kell folyamatosan tövig vágni. Sajnos létező probléma, hogy a műkörmök többsége igénytelen, nem csodálom, hogy összekötötték a létezését a plázacicákkal. De nem kell minden műkörmöt elítélni csak azért, mert egyeseknek nincs ízlésük :)
2/7 anonim válasza:
az első válaszoló utolsó mondatával is teljesen egyetértek. én fiu vagyok, vagyis már férfi, és én azért külömbséget tudok tenni a plázacicák és a nem plázacicások közt.
3/7 anonim válasza:
Nekem volt egy fél évig kb, akkor nagyon tetszett, aztán jött egy bekattanásom, hogy már tetszik, és leszedettem. Azóta nincs műkörmöm, és még nem is tetszik egyáltalán már. De nekem mindig rövid, diszkrét volt, nem olyan, amiről messziről ordít, hogy mű
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy darabig, aztán leszedettem, majd egy idő után újra megcsináltattam. Ezt egy párszor eljátszottam. Imádtam nagyon. Enyém mindig rövid kockára volt megcsinálva. Nagyon szerettem a zöld és a rózsaszín színeket a körmömön(nem egész felületen, csak mintában), annak ellenére, hogy nem éppen vagyok rózsaszín párti pl ruhákban. De valahogy körmön imádtam. Sajnos miután leszedettem sok időnek kellett eltelnie, mire újból megerősödött a körmöm. De ennek ellenére nyárára megint megfogom csináltatni :)
5/7 anonim válasza:
Majdnem 15 voltam (naptár szerint, még csak 14), mikor először lett. Azóta szinte folyamatosan van. (Az ikertesómnak és a húgomnak is.) Nagyon szeretem, tök jól áll. Én is műkörmösnek készülök. Anya is az és kislány korom óta imádtam nézni, ahogy csinálja, az ikertesómmal sokszor ott néztük, ahogy építi. Azóta már saját üzlete van, most érettségi után én is erre a pályára lépek.
Amúgy órákig el tudok nézegetni körmöket, ez is egy fajta művészet szerintem. Sőt már terveztem is jó pár mitát itthon, anya meg is cisnált belőlük párat és tök jó lett. :-)
Ami egyedül zavart, mikor először lett műkörmöm, hogy eleinte nehezn ment a rágyújtás, sokat bénáztam az öngyújtóval. De persze két hét alatt megszoktam. :-)
20/L
7/7 anonim válasza:
14 éves vagyok, nyárra csináltatok műkörmöt, mert nagyon gyengék a sajátjaim, nehezen nőnek és hiába imádom a szép körömlakkokat, színeket és mintákat, ez nagyon rövid ideig marad meg, sőt egy mosogatás után már lepattogzik a vége és az meg undorító. természetesen csak ízléses műkörmöt szeretnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!