Hogyan vagy honnan tanultál meg sminkelni?
Én a mai napig tanulom a technikákat. Mindig látok valami újat és mindig próbálgatom, hogy kell olyat csinálni.
Szerintem mindig lesznek új dolgok új technikák, úgyhogy a tanulási folyamat szerintem sose fejeződik be!:)
Én is főleg magamnak tapasztaltam ki egy-két technikát, meg youtube videókból lestem el trükköket. Azok nagyon sokat segítettek, még akár termékválasztásnál is.
Persze most sem vagyok egy nagy profi, de azért meg tudok egy füstös szemet vagy alkalmi sminket csinálni, ami nagy teljesítmény a kb. 2 évvel ezelőtti állapotomhoz képest. :D
Eleinte nővéremet néztem, ahogy sminkel és tőle próbáltam ellesni néhány trükköt. Később inkább sminkes blogokat olvastam, ahol képekkel és videókkal is illusztrálnak 1-1 smink bemutatását és leírását.
Meg ugye magamtól is sokat fejlődtem, + osztálytársakkal, barátokkal is beszélgettünk ilyenekről, tőlük is tanultam.
Most már egész jól tudok sminkelni, de van még hova fejlődnöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!